Ana sayfa Sosyal Medya Nejat İşler, Çukur’a sosyal medyadan böyle veda etti…

Nejat İşler, Çukur’a sosyal medyadan böyle veda etti…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı Çukur’un dün akşam 4. sezon 21. bölümü ekrana geldi. Diziye geçtiğimiz sezonda Çağatay Erdenet karakteri ile Nejat İşler katılmıştı. Acımasız bir adam olan Çağatay, sonunda yaptıklarının cezasını ağır bir şekilde ödedi! Dizinin etkileyici sahnelerinden biriyle Nejat İşler de veda etmiş oldu.

İzleyenleri ekrana dizi finale yaklaşırken karakterlerden biri daha gitti. Son haftalarda pek çok oyuncunun ayrıldığı diziye, yeni sezonda katılan Erdenetler de birer birer yok oldu! 4. sezonuyla da ekranda fırtınalar estiren diziye sürpriz bir karakter olan Çağatay ile gelen Nejat İşler, oyunculuğuyla diziye renk kattı.

Koçovalılar’ın yaptığı zekice bir planla yakalanan Çağatay Erdenet, Seren’den gelen sinyali takip eden Cumali ve Yamaç sayesinde yakalandı.

Koçovalılar, Çağatay’ı bir mayının üstüne bağladı ve patlamanın gerçekleşmesiyle Çağatay havaya uçtu! İşte bu etkileyici sahne ile birlikte dizinin bir ismi ayrılmış oldu.

Bu sahneyi aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…

Bu arada geçtiğimiz sezon diziye katılan Nejat İşler, son yer aldığı bölümün ardından instagram sayfasından tüm ekip ile verdiği bir pozu paylaştı ve herkese teşekkür ederek diziye veda mesajı yayınladı…

İşte Nejat İşler’in, dizinin kamera arkasındaki ekibiyle verdiği poz ve o veda paylaşımı…

Nejat İşler, Çukur'a sosyal medyadan böyle veda etti... 7