Ana sayfa Sosyal Medya Ramo’nun Sibel’i Esra Bilgiç, tatilde fit vücuduyla göz doldurdu!

Ramo’nun Sibel’i Esra Bilgiç, tatilde fit vücuduyla göz doldurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Esra Bilgiç, Diriliş Ertuğrul dizisindeki Halime Sultan karakterine hayat vererek müthiş bir çıkış yaptı. İlk dizisinde dünya çapında tanınan bir isim haline gelen oyuncu, Diriliş Ertuğrul dizisinin Pakistan’da izleyici ile buluşması ile bu ülkede de gündemin en çok konuşulan isimlerinden birisi haline geldi.

Pakistan’da yayınlanan Hello dergisinin Haziran sayısının kapağında yer alan Esra Bilgiç’e özellikle Asya ülkelerinden büyük bir ilginin olduğu da sosyal medyadaki mesajlardan anlaşılıyor.

Pakistan ve Hindistan odaklı olan bu büyük ilginin altında ise Diriliş Ertuğrul dizisindeki Halime Sultan rolü yatıyor. Esra Bilgiç, karantina sürecinde Ankara’da ailesinin yanındaydı. İstanbul Şehir Üniversitesi’nde Hukuk bölümünde okuyan oyuncu, derslerine çalıştı ve online sınavlara girdi.

2020 yılına Ramo dizisi ile başlayan ve 11 bölümü yayınlanan yapımda Sibel karakteri ile göz dolduran oyuncu, ders çalışmakla geçirdiği karantina dönemini geride bıraktı.

Esra Bilgiç, yeni normale adım atarak tatile çıktı. Instagram hesabından tatil pozunu yayınlayan güzel oyuncu, fit vücuduyla da karantina sürecinde kilo almadığını, formunu koruduğunu gösterdi.