Ana sayfa Dizi Fragmanları Bay Yanlış dizisinden izleyicilere hoş bir sürpriz!

Bay Yanlış dizisinden izleyicilere hoş bir sürpriz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Bay Yanlış dizisinin izleyiciler için heyecanı yükselttiği kesin… Aynı heyecan ve merakın hem dizinin oyuncularında hem emekçiler de hem de Fox TV’de olduğunu belirtebiliriz. Bu heyecanın en önemli sebebi de dizinin ilk bölümünün nasıl bir açılış yapacağı. Bu kadar büyük bir sosyal medya etkisi, bu kadar çok basında konuşulması ve tanıtımlara bu kadar yoğun ilgi gösterilmesinin ardından sınav günü yaklaştı.

26 Haziran Cuma günü saat 20.00’de Fox TV’de ilk bölümü yayınlanacak olan Bay Yanlış dizisinden izleyicilere hoş bir sürpriz yapıldı. 1. bölümden 2 dakikanın üzerinde özel bir sahne paylaşıldı.Bu görüntüler izleyicilerin heyecanının daha daha artmasına sebep oldu. Dünyanın dört bir yanındaki Can Yaman ve Özge Gürel hayranları merakla 1. bölümün yayınlanmasını bekliyor. İşte dizinin ilk bölümünden 24 saat önce yayınlanan özel görüntüler:

Peki dizinin ilk bölümünde neler yaşanacak?

Ezgi, erkek arkadaşı Soner‘e düzenlediği sürpriz doğum günü partisinde aldatıldığını öğrenir. Ezgi için zor günler yine başlamıştır. Soner’le birlikte yaşadığı evden ayrılmak zorunda kalan Ezgi bu arada işinden de olur.

Bu süreç yeni kararlar almasına sebep olur. Artık “Yanlış” erkeklerden uzak duracak ve doğru erkeği bulacaktır. Bu kararını uygulamasında ona yardımcı olacak kişi ise tam anlamıyla bir bay yanlış olan yeni komşusu Özgür’dür.

Bay Yanlış Cuma 20.00’de FOX’ta!

KÜNYESİ:

YAPIM: GOLD FİLM
HİKAYE – SENARYO: ASLI ZENGİN- BANU ZENGİN TAK
YÖNETMEN: DENİZ YORULMAZER
YAPIMCI: FARUK TURGUT
GENEL KOORDİNATÖR: AHSEN TÜZÜN BALTEPE
TÜR: ROMANTİK KOMEDİ