Ana sayfa Sosyal Medya Ramo’nun Sibel’i Esra Bilgiç’in popülerliği sıçrama yaptı!

Ramo’nun Sibel’i Esra Bilgiç’in popülerliği sıçrama yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020 yılına Ramo dizisinin Sibel’i olarak başlayan ünlü oyuncu Esra Bilgiç, ilk dizi deneyimi olan Diriliş Ertuğrul’un yurt dışı başarıları nedeniyle de Halime Sultan karakteri ile yabancı ülkelerde çok konuşuluyor.

Esra Bilgiç, kariyerinin en iyi dönemlerini yaşadığı şu günlerde Ramo dizisinin 2. sezonu için sette yoğun tempoda çalışmalar yapıyor. Oyuncu, sosyal medyada ise tatil anılarını yayınlayarak, o günleri daha şimdiden özlediğini de gösteriyor.

Instagram’da 3 milyon 943 bin takipçisi bulunan oyuncu, son dönemde hayran kitlesini hızla artırıyor ve 4 milyona da çok yaklaştı. Esra Bilgiç, son yıllarda en hızlı hayran kazanan isimlerin başında geliyor ve takipçi sayısını da çok daha yukarılara çıkarabilecek bir potansiyele sahip.

blank

Her paylaşımı artık yüksek etkileşim rakamlarına ulaşan oyuncu tatil pozlarıyla da yarım milyondan fazla kişiyi etkiledi. Ünlü oyuncuya hem beğeni hem de yorumlarıyla destek olan hayranları, birçok da iltifatta bulundu.

blank

Pakistan’ın ilk cep telefonu cihazları üreticisi olan QMobile’ın yeni nesil akıllı telefonlarının marka yüzü ve elçisi de olan Esra Bilgiç, özellikle bu ülkede son dönemde adeta popülerlik sıçraması yaşıyor.