Ana sayfa Sosyal Medya Birkan Sokullu, Ebru Şahin’e ders verdi, ‘ama ayıp’ yok sadece aşk var!

Birkan Sokullu, Ebru Şahin’e ders verdi, ‘ama ayıp’ yok sadece aşk var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birçok ünlü isim yaşadıkları aşkları gizlemeye, magazinden kaçmaya, sosyal medyada yayılan iddiaları yalanlamayı tercih ediyor. Bunun son örneğini Hercai’deki Reyyan karakterini canlandıran Ebru Şahin ile görmüştük. Magazin haberlerinde NBA’de basketbol oynayan Cedi Osman ile aşk haberleri çıkınca bunları yalanlayan, hatta magazin basının ağır şekilde eleştiren Ebru Şahin, iki gün sonra el ele pozlarıyla yakalanınca yakayı ele vermişti.

Ebru Şahin’in magazin camiasını ağır şekilde eleştirmesinin ardından hayranları da sosyal medyada magazin gazetecilerine yüklenmişti. “Ama ayıp” diyerek yapılanı eleştiren Ebru Şahin’in Cedi Osman ile aşk yaşadığı fotoğraflara yansıyınca, ünlü oyununun hayranları da zor bir duruma düşmüştü. Birkan Sokullu ise öyle yapmadı…

Birkan Sokullu, Ebru Şahin'e ders verdi, 'ama ayıp' yok sadece aşk var! 8

Adeta ünlülere ders verir nitelikte aşkını sosyal medya hesabından ilan etti. Eda Gürkaynak ile aşk yaşayan Birkan Sokullu, dün instagram hesabından yaptığı paylaşım ile şaşırttı.

Birkan Sokullu, Ebru Şahin'e ders verdi, 'ama ayıp' yok sadece aşk var! 9

Birkan Sokullu’nun sosyetik sevgilisi ile ilk fotoğrafını ‘amasız, fakatsız’ yayınlaması, aşkını duyurması ünlüler camiası içinde az rastlanır bir örnek olduğu için de büyük dikkat çekti.

34 yaşındaki oyuncunun sevgilisiyle ilk karesi büyük ilgi gördü. Sokullu, paylaşımıyla takipçilerinden kısa sürede binlerce beğeni aldı.