Ana sayfa Sinema Aşk 101 ile öne çıkan İpek Filiz Yazıcı yeni projesini buldu!

Aşk 101 ile öne çıkan İpek Filiz Yazıcı yeni projesini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gençliği, enerjisi ve başarılı oyunculuk performansı ile son yıllarda öne çıkan isimlerden birisi de İpek Filiz Yazıcı… 2016 yılında Babam ve Ailesi isimli dizi ile setlere adım atan oyuncu, 5 yıl içinde büyük işler başardı.

7 Yüz, Kayıtdışı gibi dizilerde rol aldıktan sonra Elimi Bırakma isimli TRT1 yapımında Ceyda karakterine hayat veren oyuncu,ayrıca Yeni Hayat isimli Kanal D dizisinde de Gökçe olarak izleyicilerin karşısına geçmişti.

Genç oyuncu asıl çıkışını ise Netflix’te yayınlanan Aşk 101 isimli dizideki Işık karakteri ile gerçekleştirdiği. Uzun süredir dikkat çeken ve son dönemde hayran kitlesini de artıran İpek Filiz Yazıcı’ya birçok teklif de geliyor.

Oyuncu bu tekliflerden birisini kabul etti. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Yazıcı, BKM imzalı bir filmde başrolde yerini alacak.

Aşk 101 ile öne çıkan İpek Filiz Yazıcı yeni projesini buldu! 7

Onur Bilgetay’ın yönetmen koltuğunda oturduğu UFO isimli filminde yer almaya hazırlanan oyuncunun yeni rolü ve performansı da meraka bekleniyor. Filmin senaryosu ise Meryem Gürtabak’a ait. Çekimlerin de Adana’da yapılması bekleniyor.