Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in Birol Güven imzası taşıyan Mükemmel Eşleşme dizisiyle ilgili planı belli oldu!

TRT1’in Birol Güven imzası taşıyan Mükemmel Eşleşme dizisiyle ilgili planı belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında geçtiğimiz Cumartesi akşamı ilk bölümü ekrana gelen Mükemmel Eşleşme dizisinin başrol erkek oyuncusu Ahmet Kayakesen oldu. Hercai dizisinde Harun karakteri ile etkileyici bir performans ortaya koyan oyuncu, 3 sezonluk projenin en dikkat çeken isimlerinden birisi olmuştu.

Sonraki süreçte Aynen Aynen ve Nasıl Fenomen Oldum isimli dijital dizilerde de yer alarak tecrübesini artıran Ahmet Kayakesen, televizyon ekranına bu sefer aile bağlarını öne çıkartan Mükemmel Eşleşme isimli diziyle dönüş yaptı.

Ünlü senarist ve yapımcı Birol Güven imzasını taşıyan yeni dizi hem eğlenceli sahneleri hem de evliliğin aşkı öldürmediği, daha da güçlendirdiği mesajıyla yayın hayatına başladı. Ahmet Kayakesen de Kerem karakteri ile dizinin başrolünde yer alıyor ve Gizem Sevim ile de iyi bir partner görüntüsü çiziyor.

Oyuncu, “Şu an bir proje var. Mükemmel Eşleşme diye, TRT1’de bir işe başladık. Dördüncü bölümün çekimlerine başlayacağız, birinci bölüm yayınlandı. Her Cumartesi TRT1’de yayınlanıyor” diye konuştu.

TRT1'in Birol Güven imzası taşıyan Mükemmel Eşleşme dizisiyle ilgili planı belli oldu! 7

Ahmet Kayakesen, yaz döneminde tatil yapmayı değil de çalışmayı tercih eden bir isim. Oyuncu, “Çok fazla yaz tatili yapmadım ama benim öyle bir şeyim de yok. Ben iş olduğu zaman çalışırım” dedi.

Mükemmel Eşleşme dizisinin reytingleri yaz dizisi olarak mı kalacağını yoksa kış sezonunda da devam edip etmeyeceğini belirleyecek.

Dizinin orta seviyelerde reytingler aldığını ama birçok yaz dizisinden biraz daha iyi göründüğünü söyleyebiliriz.

Ahmet Kayakesen hedefin kış sezonunda da devam etmek olduğunu belirterek, “Sezona devam etme ihtimalimiz var. Umarım devam ederiz, çünkü çok keyif aldığım bir projedeyim. Her şey çok yolunda gidiyor. Devam edersek, sezona hiç ara vermeden devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Oyuncunun bu açıklamasından TRT1’in Mükemmel Eşleşme dizisini devam ettirmeyi planladığı, yaz sezonunda sürecek bir yapımdan ziyade daha uzun sürmesinin amaçlandığı anlaşılıyor.

Dizinin reytingleri ve hikayenin gidişatı Eylül ayında başlayacak kış sezonunda devam edilip edilmeyeceğini de ortaya koyacak.