Ana sayfa TV Programları Rastgele yarışması 6. bölümde kazanan isim belli oldu!

Rastgele yarışması 6. bölümde kazanan isim belli oldu!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarında Rastgele heyecanı Şoray Uzun’un sunumuyla hız kesmeden devam ediyor.

Şansı bol gözü pek olanların 50 bin TL’lik büyük ödül için yarıştığı Rastgele’nin 6. bölümünde yine birbirinden renkli yarışmacılar, eğlence yüklü mücadelelerle ve nefesleri kesen bir finalde yarıştı..

Bu bölümün yarışmacıları; üniversite öğrencisi Gülizar Yıldız, öğretmen Saner Pakoğlu, cafe işletmecisi Seçil Ay ve özel güvenlik amiri Eray Erbaş oldu..

Yarışmacılar ilk turdaki Kapı Duvar oyununda kapalı kapıları kırdılar. Eray ve Saner doğrudan ikinci tura çıkarlarken, en yüksek sürelere sahip olan Gülizar ve Seçil eleme etabında Başımın Üstünde Yerin Var oyununu oynadılar, elenen taraf Gülizar olurken Seçil şansının yardımıyla üst tura çıktı.

İkinci turda Arzın Merkezine oyunu oynandı ve tur sonunda Eray yarı finale çıktı. Seçil ve Saner Hava Durumu oyununda yarı final için şanslarını yarıştırdılar. Oyun sonunda talih Saner’den yanaydı ve elenen taraf Seçil oldu. Yarı finalde Eray ve Saner Tam İsabet oyununda karşı karşıya geldiler. Kıyasıya bir mücadeleye tanık olduğumuz oyunun sonunda kazanan taraf Eray oldu.

Rastgelenin final turunda Eray Zikzak oyununu oynadı gerilimli ve bir o kadar da heyecanlı oyunun sonunda 50 bin TL’lik büyük ödüle ulaştı.