Ana sayfa Dizi Haberleri Reha Özcan, Üç Kız Kardeş dizisinin 2. sezonu öncesinde tüyoyu verdi!

Reha Özcan, Üç Kız Kardeş dizisinin 2. sezonu öncesinde tüyoyu verdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin geçtiğimiz sezonda hızlı yükselişi ile dikkatleri çeken dizisi oldu Üç Kız Kardeş. Hikayesi Ayvalık’ta geçen dizi, İclal Aydın’ın aynı isimli romanında uyarlanmakta. Çekimleri ilk başladığında dizinin bu kadar büyük bir başarı elde etmesi ve ilgi çekmesi beklenmemişti ancak yayına girmesinden bir kaç hafta sonra hızla Salı akşamlarının en çok izlenen dizisi olmayı başardı Üç Kız Kardeş.

İclal Aydın ile birlikte başrolde yer alan Reha Özcan, Almila Ada, Özgü Kaya, Berker Güven ve Melisa Berberoğlu, oyunculukları ve başarılı performansları ile dizide göz doldururken, Üç Kız Kardeş’in dram ve entrika yüklü hikayesi de izleyiciler tarafından heyecanla takip edildi.

Dizide Berker Güven ve Özgü Kaya’nın hayat verdikleri ve kendi istekleri dışında evlendirildikten sonra aşık olan Türkan ve Somer’in hikayesi ise Üç Kız Kardeş’in en çok merak edilen ve sosyal medyada da en çok konuşulan konularının başında gelmekte.

İki başarılı oyuncu Berker Güven ve Özgü Kaya, ekranda Somer ve Türkan olarak çok sevilirken, sezon arasında da hayranları ile buluşmaya Macaristan’ın başkenti Budapeşte’ye gitmişlerdi. Yurtdışında da büyük ilgi gören Üç Kız Kardeş dizisinin tanıtımı için yapılan bu ziyaret, iki oyuncunun ve dizinin hayranlarının da ilgiyle takip ettikleri bir seyahat oldu.

Reha Özcan, Üç Kız Kardeş dizisinin 2. sezonu öncesinde tüyoyu verdi! 135

Sezonda çok konuşulan Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümleri ise merakla bekleniyor. Eylül ayı yaklaşırken pek çok dizinin ön hazırlıkları da bitmek üzere ve yakında çekimler de başlayacak. Sezona hızlı girmeye hazırlanan dizilerden bir tanesi de Üç Kız Kardeş.

Dizide kızların babası Sadık olarak ekrana gelen usta oyuncu Reha Özcan, Üç Kız Kardeş ile ilgili beklenen müjdeyi verdi ve aynı zamanda büyük sürprizlerin geldiğini de duyurdu! Eylül’ün ilk haftasında ekranda olması beklenen Üç Kız Kardeş dizisinin 2. sezon ilk bölümünün tretmanını okuduğunu belirten Reha Özcan, izleyenleri şaşırtacak gelişmelerin olduğunu belirtiyor!

Ünlü Oyuncu, “Bomba gibi başlayacağım sezona. Dizinin ilk tretmanlarını okudum, çok güzel sürprizlerle dolu başlayacak” sözleriyle ilk tüyoyu verirken izleyiciyi de meraklandırdı!

Üç Kız Kardeş dizisi sezona ikinci yarıdan sonra başlamış ama hızlı bir çıkış ile Salı akşamlarının reyting birincisi Destan dizisini tahtından etmişti! Sezonu da tablodaki ilk sırayı koruyarak bitiren Üç Kız Kardeş dizisinin, 2. sezondaki performansı merak konusu. Çok sevilen dizinin yeni sürprizlerle yine yayınlandığı günlerde aynı ilgi ile izlenmesi ve bu ilgiyi daha da büyütmesi bekleniyor.