Ana sayfa Sosyal Medya Reha Özcan yine herkesi şaşkına çevirecek yine bambaşka bir karakterle geliyor!

Reha Özcan yine herkesi şaşkına çevirecek yine bambaşka bir karakterle geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Gonca Vuslateri’nin gerçek bir hikâyeden yola çıkılarak senaryosunu yazdığı Cenazemize Hoş Geldiniz isimli sinema filminin kadrosunda yer alan isimler arasında Reha Özcan da bulunuyor. Kubilay Aka ile Sinem Ünsal ikilisini başrolde buluşturan filmde; Büşra Pekin, Gözde Seda Altuner, Güven Hokna, Ufuk Özkan, Müge Boz, Şükran Ovalı, Yiğit Özşener ve Beren Gözyıldız gibi önemli oyuncular bir araya geldi.

Okuma provası yapılan ve yakında sete çıkması beklenen film projesinde Reha Özcan’ı yine çok farklı bir karakterde izleyeceksiniz. Bizim Hikaye dizisindeki Fikri karakterini hala unutmayanlar, Reha Özcan’ın farklı karakterlerde ne kadar başarılı olduğunu iyi biliyor.

Mucize Doktor dizisinde da doktor Adil karakterinde yine çok başarılı bir iş çıkartan oyuncu, Şubat ayında başlayan Üç Kız Kardeş dizisinde ise aile babası Sadık karakteri ile yine çok farklı bir portre çizmişti.

Reha Özcan yine herkesi şaşkına çevirecek yine bambaşka bir karakterle geliyor! 7

Reha Özcan, farklı karakterleri canlandırmayı çok sevdiğini ve yeni film projesinde de yine çok değişik bir rolde yer alacağını açıkladı. Oyuncu, “Değişik bir karakterde göreceksiniz. Hem yaş olarak hem tavır olarak farklı bir karakter olacak. Zaten değişken rolleri oynamayı seviyorum” dedi.

Üç Kız Kardeş dizisinin sezon finali yapmasının ardından tatilde sakatlık geçiren oyuncu, bir süre tedavi sürecinden geçmişti. Köpeklerin bulunduğu alandan kaçarken sakatlık geçirdiğini anlatan oyuncu, şimdi iyi olduğunu ve sezona da bomba gibi başlayacağını açıkladı.