Ana sayfa Sosyal Medya Kusursuz Kiracı’daki imajından sonra Melisa Döngel’i yeni haliyle hiç tanıyamayacaksınız!

Kusursuz Kiracı’daki imajından sonra Melisa Döngel’i yeni haliyle hiç tanıyamayacaksınız!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Genç kuşağın başarılı isimlerinden birisi olan Melisa Döngel, son yıllarda rol aldığı her proje ile dikkatleri çekmeye devam ediyor! Oyuncu, kılıktan kılığa girerek her yeni dizisinde izleyicileri şaşırtmakta! En son Kusursuz Kiracı’daki sarışın haliyle oldukça şaşırtan oyuncu, yeni dizisinde yine bambaşka bir imajla gelecek!

1999 yılında İstanbul doğumlu olan oyuncu, ilk olarak Elif isimli dizide oynamıştı. 2015 yılında başladığı oyunculuk kariyerinde en çok Bizim Hikaye dizisinde Deniz karakteri ile dikkatleri çekti. Ardından rol aldığı tüm projelerde gözleri üzerine çeken Melisa Döngel, giderek daha da cesur ve dikkat çeken rollerde yer almakta!

Kusursuz Kiracı'daki imajından sonra Melisa Döngel'i yeni haliyle hiç tanıyamayacaksınız! 10

Döngel, Sen Çal Kapımı dizisindeki Ceren karakteriyle de başka bir çıkış yakalaştı. Ardından Aşk Mantık İntikam bir başka romantik komedi dizisinde oynayan Döngel, Disney Plus’ın Dünyayla Benim Aramda dizisinde de oynadı. Ekrana en son Kusursuz Kiracı isimli Fox TV dizisi ile gelmişti.

Kusursuz Kiracı'daki imajından sonra Melisa Döngel'i yeni haliyle hiç tanıyamayacaksınız! 11

Bu dizideki sarışın imajı, tarzı ile izleyenlerin gönüllerini bir kez daha çaldı! Hem oyunculuktaki adım adım ilerleyişi hem de her projesinde cesur tarz değişimleri ile adından söz ettirmekte genç oyuncu!

Bu kez bir başka önemli proje ile ekrana gelmeye hazırlanıyor Melisa Döngel!TRT1’de yayınlanacak ve Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli dönem dizisinin devamı olarak kurgulanan Hayreddin dizisinde Melisa Döngel bu kez kadın başrol olarak ekrana gelmeye hazırlanıyor. Tolgahan Sayışman ile partnerliği şimdiden merak konusu olan oyuncu, imajını da dizi için tamamen değiştirdi!

Kusursuz Kiracı'daki imajından sonra Melisa Döngel'i yeni haliyle hiç tanıyamayacaksınız! 12

Saçları koyu renge boyanan ve protez saç ile uzatılan Melisa Döngel, Kusursuz Kiracı’daki karakterinin ardından izleyenleri bir kez daha şok içinde bırakacak yeni imajı ile ekrana gelmeye hazırlanıyor!

Kendisi için bambaşka bir deneyim olacak olan tarihi proje için büyük bir özenle hazırlanan oyuncu, imajını da baştan aşağı yeniliyor şu sıralar! Oyuncunun son hali ile verdiği poz, Kusursuz Kiracı’da kendisini en son sarışın ve kısa saçlı olarak gören herkesi şaşırtmış durumda!

İşte Melisa Döngel’in son hali…

Kusursuz Kiracı'daki imajından sonra Melisa Döngel'i yeni haliyle hiç tanıyamayacaksınız! 13