Ana sayfa Sosyal Medya Reha Özcan’ın Ozan Güven’i işaret eden sözleri kavgada söylenmez!

Reha Özcan’ın Ozan Güven’i işaret eden sözleri kavgada söylenmez!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde Adil karakterine hayat veren ünlü oyuncu Reha Özcan, Ozan Güven’in eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’a uyguladığı iddia edilen ve bir süredir gündemden düşmeyen şiddet konusuyla ilgili soruyu yanıtladı.

Reha Özcan, her ne kadar Ozan Güven’in ismi üzerinden konuyu değerlendirmek istemese de sözlerinde bir oyuncunun yaptığı şiddetin daha da vahim olduğunu belirterek, meslektaşına da çok ağır sözler göndermiş oldu.

Mucize Doktor dizi ekibinin 2. sezon ilk buluşmasından önce kameralara konuşan Reha Özcan, her türlü şiddete karşı söz söyledi. Ünlü oyuncunun sözleri son derece ağırdı:

Reha Özcan açıklamasında şunları söyledi: “Kişiler üzerinden konuşmayalım. Bu ülkede şiddet diye bir olgu var. Bu kadına, erkeğin erkeğe, polisin vatandaşına, vatandaşın vatandaşına uyguladığı şiddet olarak bakmamız gerekiyor. Bir oyuncunun kas ve duygu kontrolü içinde yapmış olduğu bir iştir oyunculuk. Eğer bunu geçiyorsa oyuncu değildir. Meşhur olabilirler, oyuncu değildir. Benim için kadına şiddet uygulayan kişi adam değildir.”

İşte ünlü oyuncunun açıklaması: