Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Reha Özcan, koronavirüsten daha çok bakın neden korkuyor!

Reha Özcan, koronavirüsten daha çok bakın neden korkuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde Adil karakterine hayat veren ünlü oyuncu Reha Özcan, Mucize Doktor dizisinin 2. sezon ilk buluşmasına katıldı. Ekip arkadaşları ile yeniden buluşmanın mutluluğunu yaşayan Reha Özcan, diziyi çok özlediğini belirtti.

Ünlü oyuncu, “Özledik işimizi, İşimizin ilk gün toplantısı. Hem toplanacağız hem genel bir değerlendirme yapacağız hem de nasıl bir yol izleyeceğimiz öğreneceğiz bu sene. Bakalım her şey hayırlısı..” diyerek toplanmalarının amacını anlattı.

Pandemi döneminin herkes gibi kendisi için de zor olduğunu belirten Reha Özcan, korktuğunu da belirtti. Ünlü oyuncu bu süreçten birçok şey de öğrendiğimize değindi. Reha Özcan’ın en dikkat çeken sözleri ise hayatı korumanın önemini de ortaya koyması oldu.

Oyuncu ayrıca, covid sürecinde insanların aileleri ile daha çok vakit geçirdiklerini de hatırlatarak bu günleri özleyeceğiz diye korktuğunu da anlattı.

İşte Reha Özcan’ın pandemi ile ilgili yorumu: “Pandemi çok zordu. Hepimiz korktuk, ben de korktum ama korkunun ecele faydası yok. Hayata yeniden uyum sağlayıp, yaşama sevincimizi korumak zorundayız ki işimizi yapabilelim. Zaten eve kapanıp devam eden süreç hayat olmuyor: Hayata dönüşmesi için hepimizin medeniyetimizi koruması gerekiyor. Bizim de yaşama sevincimizi korumamız gerekiyor. Onu yaptık. Yeniden donandık, yeni şeyler öğrendik. Oradan yeni bir biçim çıkacak,bakalım.

Ailemi çok özlediğimi fark ettim. Hepimiz covid sürecinden sonra, bu süreci özleyeceğiz diye korkuyorum. Çünkü hayatın hay huyu içerisinde sevdiklerimize, değer vermemiz gereken insanlara yeterince özen göstermiyoruz. Ben bu süreçte onu özledim. Artık çocuklarımla, eşimle, kedimle, köpeğimle daha güzel, kaliteli zamanlar geçireceğim.”