Ana sayfa Dizi Haberleri Resmen göz göre göre harcandı! Kardeş Çocukları’na şok final kararına şok tepkiler!

Resmen göz göre göre harcandı! Kardeş Çocukları’na şok final kararına şok tepkiler!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /  Analiz – Geçtiğimiz sezon sonuna doğru ekrana gelmeye başlayan Star TV’nin Kardeş Çocukları dizisi, resmen göz göre göre harcandı!

Dizinin izleyicileri, yeni sezonda Pazar akşamları ekrana gelmeye başlayan Kardeş Çocukları dizisinin hikayesine pek çok kez eleştiri getirmiş ve kendi bakış açılarıyla bu şekilde gitmeyeceğini, sıkıldıklarını, senaryoyu başlangıçtaki gibi akıcı bulmadıklarını söyleyip durdular.

Hikayedeki pek çok konuyu eleştiren kimi izleyicilerin benzer tespitleri ise dikkat çekiyordu.

Hayat’ın Yıldırım’ın kızı olduğu gerçeğinin bir türlü açıklanmaması, izleyenleri iyice kızdırmıştı.

En büyük eleştirilerden birisi de dizinin gününün değiştirilmesi olmuştu!

Star TV, belli ki oyuncularına ve oyunculuklara çok güvenmiş ve hafta içi yayınlanan dizilerle rekabet edeceğini düşünerek Salı gününe almıştı.

Ancak çok riskli bir akşam tercih edilmişti! Zira atv’nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kadın dizilerinin tahtı kimseye bırakmadığı bir gündü!

Üstelik daha Kadın dizisi bile başlamamıştı. Geçtiğimiz hafta ilk sezonuyla EDHO yayınlandı. O akşam Kardeş Çocukları Total’de 10. sırada yer alabildi.

Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl ve Nur Fettahoğlu gibi oyunculuklarıyla büyük beğeni toplayan isimlerin yanında Afra Saraçoğlu, Alara Turan, Berkay Hardal gibi genç ve başarılı isimlerin bir araya geldiği kadro, hem göz dolduruyor hem de övgü dolu yorumlara neden oluyordu.

Dizinin takipçileri, sosyal medyadan pek çok kez “Bu oyunculara yazık, yapmayın, olmuyor, toparlayın hikayeyi” şeklinde yorumlarıyla kendilerince eleştiriler getirmeye başlamışlardı.

Ancak gelinen son nokta, dizinin final kararı oldu!

1 Ekim tarihinde 20. bölümü yayınlanacak olan dizi, 8 Ekim tarihindeki 21. bölümüyle birlikte final yapacak.

Çünkü dizi bu hafta da reytingini yükseltemediği gibi düşürmeye devam etti!

Sosyal medyada geçtiğimiz hafta yorum yapan bazı izleyiciler bakın neler söylediler?

Resmen göz göre göre harcandı! Kardeş Çocukları'na şok final kararına şok tepkiler! 13

Resmen göz göre göre harcandı! Kardeş Çocukları'na şok final kararına şok tepkiler! 14

Çoğunlukla eleştirilerin odağında kalan dizi için kanalın aldığı final kararı pek de sürpriz olmadı aslında! Göz göre göre finale gidildi!

Final haberi henüz yeni duyulmaya başladı ama sosyal medya hemen hareketlendi.

Özellikle dizinin senaristi Sırma Yanık’a izleyici sert eleştiriler yöneltmekte!

Bakın neler söylemişler:

Resmen göz göre göre harcandı! Kardeş Çocukları'na şok final kararına şok tepkiler! 15 Resmen göz göre göre harcandı! Kardeş Çocukları'na şok final kararına şok tepkiler! 16 Resmen göz göre göre harcandı! Kardeş Çocukları'na şok final kararına şok tepkiler! 17 Resmen göz göre göre harcandı! Kardeş Çocukları'na şok final kararına şok tepkiler! 18 Resmen göz göre göre harcandı! Kardeş Çocukları'na şok final kararına şok tepkiler! 19