Ana sayfa Güncel Haberler Resmen hadsizlik! Ata Demirer’e ‘balina’ diyenlere takipçisinden okkalı yanıt!

Resmen hadsizlik! Ata Demirer’e ‘balina’ diyenlere takipçisinden okkalı yanıt!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay- Ünlü komedyen-oyuncu Ata Demirer’in deniz tutkusunu bilmeyen yok. Bozcadada’da evi olan Demirer, yılın büyük bir bölümünü denizde geçiriyor.

Instagram’dan sıklıkla denizde çekilen fotoğraflarını paylaşan oyuncu, adeta bu tutkusuyla takipçilerini de büyüleyen karelere imza atmakta.

Espirili kişiliği ve sevecen, samimi tavırlarıyla gönülleri fetheden Ata Demirer, denizle olan bağını her fırsatta paylaşıyor.

Ancak kimi kendini bilmez takipçileri, olmadık sözlerle Demirer’e tuhaf yorumlarda bulunuyorlar.

Kimisi espri yapmaya çalışırken kimileri de ipin ucunu kaçırıyor!

Kimi zaman diyete girip kilo vermeye çalışsa da Ata Demirer için kilo, artık hayatının bir parçası. Herkes de onu öyle kabul etti zaman içerisinde.

Ancak yaptığı paylaşımlara bazı kişilerin ‘Balina gibisin” şeklindeki yorumları dikkat çekiyor.

Ata Demirer, bu tür yorumlara çok takılmamayı ve yanıt vermemeyi öğrenmiş ama bir takipçisi ise bu duruma fena halde sinirlenmiş!

Demirer’e yapılan bu tür yorumlara yanıt veren takipçisinin sözlerini okuyan Ata Demirer de içinde espri de barındıran sözlere gülme emojisiyle karşılık veriyor.

Resmen hadsizlik! Ata Demirer'e 'balina' diyenlere takipçisinden okkalı yanıt! 8

Aşağıdaki fotoğrafta bir gemiye tutunarak denizin içinde poz veren Ata Demirer görünüyor. Bu fotoğrafına ‘İspark’ notu düşen Demirer, takipçilerini güldürdü.

İspark

Resmen hadsizlik! Ata Demirer'e 'balina' diyenlere takipçisinden okkalı yanıt! 9