Ana sayfa Dizi Haberleri Reytingde hüsran, sosyal medyada zirve! Tuzak dizisinin fark attığı dizilere bakın!

Reytingde hüsran, sosyal medyada zirve! Tuzak dizisinin fark attığı dizilere bakın!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında yayınlanan Tuzak dizisi, kanalın titizlikle çalışmaları sürdürülen ve iddialı bir yapımı olarak uzun zaman merakla beklenmişti. Özellikle Akın Akınözü hayranlarının heyecanla bekleyişleri, ilk bölüm için sosyal medyada yapılan yorumlar dikkatleri çekiyordu.

Bensu Soral ile partnerliği ayrıca beğenilen Akınözü’nün yerli ve yabancı hayranları, oyuncuya büyük destek verdi dizi öncesinde. Tuzak dizisi başladığından beri de bu destek artarak sürüyor! Talat Bulut ve Rıza Kocaoğlu gibi iki güçlü aktörün de yer aldığı Tuzak, ne yazık ki kanalın yüzünü reytingleriyle güldüremedi!

Çarşamba akşamları yayınlanan ve bu hafta 4. bölümü ekrana gelen dizinin yapımcılığını ACUNMEDYA ve Fabrika Yapım’ın üstlenirken, yönetmenliğini Aytaç Çiçek yapıyor. Özellikle kalemiyle ünlü Eylem Canpolat’ın da yer aldığı senaryo grubunda Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu’nun da olması, diziyle ilgili iddiayı da büyütüyordu.

Aynı akşam ekrana gelen 5 dizi karşısında zorlu bir mücadele veriyor Tuzak dizisi. İzleyenlerin her hafta merakla beklediği bölümlerle birlikte hikaye örgüsü beğeni topluyor. Reytinglerde zorlanan Tuzak’ın, sosyal medyadaki durumu ise çok farklı!

Reytingde hüsran, sosyal medyada zirve! Tuzak dizisinin fark attığı dizilere bakın! 8

İlk 3 bölümü ile birlikte, haftalık olarak yayınlanan ‘En Popüler dizi-program’ listesinde üç haftadır ilk sırada yer almayı başardı! Üstelik rakiplerini açık ara farkla geçerek!

Adba.tv tarafından açıklanan son tablo 31 Ekim-6 Kasım tarihlerini kapsıyor. Bu süre içinde Tuzak dizisine 106 bin 500 iletinin geldiği görülmekte! En yakın rakibi Cuma akşamları reytingde yine kendisi gibi zorlu bir mücadele veren Show TV’nin Kızılcık Şerbeti dizisi! Bu dizi de reytingde değil ama sosyal medyada ilk sıralara çıkmayı başarmış durumda! Yine TRT1’in yeni dizisi Yürek Çıkmazı da reytinglerde zorlu ama sosyal medyada dikkat çeken bir başarının sahibi! İlk bölümüyle sosyal medyanın ilk 3 popüler dizisi arasında yer almakta.

Reytingde hüsran, sosyal medyada zirve! Tuzak dizisinin fark attığı dizilere bakın! 9

Yaz aylarından beri ekranda olan ve uzun zamandır popüler dizi listesinin ilk sırasında yer alan Duy Beni, 4. sıraya gerilemiş durumda! Reytinglerde ortalama rakamlarda kalan dizi, en büyük desteği sosyal medyadan alıyor.

Onları takip eden Yalı Çapkını dizisi ise sezonun en çok reytingini alan Star TV dizisi! Reytinglerdeki çift haneli rakamları, sezona damgasını vurdu! Ancak Yalı Çapkını, sosyal medyada biraz gerilerden geliyor!

Tozluyaka, Yargı, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Gecenin Ucunda ve Bir Peri Masalı dizileri de popüler dizi kategorisinde ilk 10’da yer almayı başardı bir haftalık tabloda…