Ana sayfa Sosyal Medya Özge Yağız’ı geçen Sıla Türkoğlu, aylardır zirvede olan Su Burcu Yazgı Coşkun’u tahtından etmek üzere!

Özge Yağız’ı geçen Sıla Türkoğlu, aylardır zirvede olan Su Burcu Yazgı Coşkun’u tahtından etmek üzere!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekranda genç kuşak oyuncuların popülerliğinin zirveye çıktığı bir dönem yaşanıyor! Bir dönemin popüler isimlerini sosyal medyada alt sıralara iten genç oyuncular, haftalık, aylık olarak yapılan sosyal medya ölçümlemelerinde, popülerlikte zirvede kalmaya devam ediyorlar!

Onlarca dizinin yayınlandığı televizyon ekranlarında büyük dikkat çeken oyuncuların başında gelen isimler, sosyal medyanın gündeminden hiç düşmüyorlar! Rol aldıkları yapımlarda başrol olarak öne çıkmalarının yanı sıra milyonlarca hayranları onları sosyal medyada büyük bir ilgiyle destek vererek konuşulur hale getiriyorlar!

Dizilerin yurtdışına satılmasıyla, dünyanın bir başka ucunda hayran sayılarını giderek arttıran Türk oyuncular arasında, genç kuşağın bazı isimleri öne çıkıyor ve sosyal medya ile birlikte popülerliklerini arttırmaya devam ediyorlar!

Bu isimlerden birisi de henüz yeni bir oyuncu olan Sıla Türkoğlu! 2018’de Ağlama Anne dizisiyle tanınan oyuncu, ardından Kanal 7’nin Yemin dizisi ile çok sevildi. Daha sonra aynı kanalın Emanet dizisinde rol aldı. İki sezon yer aldığı diziden, geçtiğimiz sezon sonunda, yapımcı ile tartışmalı bir şekilde ayrılmıştı. Bu ayrılıkla birlikte hem sosyal medyada hem de basında uzun zaman konuşuldu.

Sıla Türkoğlu, şu sıralar Show TV’nin kimi eleştirileri de üzerine çeken dizisi Kızılcık Şerbeti ile ekrana gelmekte. Dizinin sosyal medyadaki popülerliği giderek artıyor! Sıla Türkoğlu da Doğukan Güngör ile başrolde yer aldığı dizi ile ön plana çıkmakta.

Adba.tv’nin düzenli olarak her hafta yaptığı araştırmada, sosyal medyadaki paylaşımlarla birlikte ilk 10’a giren isimler görülüyor. 1-7 Kasım tarihlerini kapsayan tablonun ilk sırasında, uzun zamandır zirveyi kimseye bırakmayan Kardeşlerim dizisinin Asiye’si Su Burcu Yazgı Coşkun yer alıyor. Coşkun, aylardır listedeki yerini kimseye bırakmazken, en yakın rakiplerine de büyük farklar atıyordu!

Son haftalarda Baba dizisinin genç kuşak oyuncusu Özge Yağız’ın da giderek yükseldiği listede Sıla Türkoğlu’nun ikinci sıraya geçmesi büyük bir sürpriz oldu!

Kızılcık Şerbeti dizisi, bu hafta 3. bölümüyle ekranda olacak. İlk iki bölüm sonrası Sıla Türkoğlu, haftalık tabloda Su Burcu Yazgı Coşkun’a çok büyük rakip oldu! Coşkun’a gelen ileti sayısı 107 bin 600. Sıla Türkoğlu ile ilgili paylaşım sayısı ise 100 bin 900. Aradaki küçük farkın kapanması an meselesi! Bu durum, sosyal medyada Sıla Türkoğlu’nun çok hızlı yükselişiyle tahtın aylardır sahibi olan Su Burcu Yazgı Coşkun’a ilk kez bir başka isim yaklaşmış görünüyor!  Bu ilginç atak, ‘en popüler kadın oyuncular’ listesindeki zirvenin değişme ihtimalini de aylardır ilk kez bu kadar net gözler önüne sermekte! Bakalım haftaya Sıla Türkoğlu, Su Burcu Yazgı Coşkun’un, kimsenin kıramadığı birinciliğini ele geçirebilecek mi?