Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinge yenilmemek için Akrep dizisinin tek kurtuluş yolu var!

Reytinge yenilmemek için Akrep dizisinin tek kurtuluş yolu var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Star TV’ni bir karar alıp da 3 dizisini reyting ateşine attığından bu yana 1 hafta geçti ve bu kararın ne kadar büyük maliyeti olduğu da hemen ortaya çıktı. Seni Çok Bekledim dizisini Cuma günü yayınlamak için alınan risk çok büyüktü ve getirisi de olmadı. Akrep dizisinin Cuma akşamları elde ettiği reytingi, çok iddialı diye ortaya atılan Seni Çok Bekledim dizisi elde edemedi.

Akrep artık perşembe günleri yayınlanıyor. Geçen hafta çok ciddi bir izleyici kaybı yaşadı. Yeni gününde kötü sınav veren dizinin güçlü bir hikayesi ve iyi oyuncu kadrosu bulunuyor. Star TV’nin çabalarının aşağıya çekmesine rağmen Akrep’in ayakta kalmak için büyük bir şansı var. Şayet bu şans kullanılır ise yeniden eski reytinglere dönüş de mümkün…

Demet Akbağ ve Evrim Alasya ikilisinin muhteşem performansı ile göz dolduran Akrep’in dramın tüm ağırlığını hissettiren hikayesi en büyük gücü konumunda. Dizinin hikayenin hızlı akması, sündürülmeden sürdürülmesi durumunda dizinin toparlanma ihtimali bulunuyor.

Zaten 9. bölüm fragmanında da hızlı akışkanlığın devam edeceği anlaşılıyor. Hem Ferda’nın başı büyük bir dert içine giriyor hem de Duru sonunda gerçeklerle yüzleşecek. 4 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak olan Akrep dizisinin yeni bölümünden ilk görüntüleri aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

Dizinin kemik izleyicileri heyecanlı ve yeni bölümü de iple çekiyor. Sosyal medyada da desteği bulunan yapımın, 9. yeni bölümünün elde edeceği reytingler de çok önemli ve artış yaşanması da beklentiler arasında bulunuyor.