Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı’nun ruhu bitti, sadece ismi kaldı! Tuba Büyüküstün ile birlikte yeni bir dizi başlıyor, artık kabullenin!

Sefirin Kızı’nun ruhu bitti, sadece ismi kaldı! Tuba Büyüküstün ile birlikte yeni bir dizi başlıyor, artık kabullenin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Sefirin Kızı dizisi 37. bölümü ile birlikte artık kapandı… Zira hikayenin ana aktörlerinden 2’si gitti ve sadece bir aktör kaldı. O da tek başına bir hikaye olmayacağı için, yeni bir hikayenin ortaya çıkması şart. İşte bu noktada da Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün sinerjisi kullanılacak.

Sefirin Kızı dizisinin 1 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 38. bölüm fragmanını izleyenler, bunun artık eski dizileri olmadığını, bambaşka bir yapım olacağının farkında. Yani Sefirin Kızı defteri çoktan kapandı. O ruh artı aynı değil, yani ruhu çoktan öldü… Şimdi sadece ismi kaldı. Ama bu bir son olduğu gibi aynı zamanda yeni de bir başlangıç…

Sancar Efe ile Mavi karakterlerinin aşk yolculuğu daha 38.bölümde başladı. Yani Sancar için artık Nare diye bir dert yok. Sefirin Kızı dizisinin ismi sadece bir başlık olarak kaldı, duygusu da değişiyor. Sancar ve Mavi karakterleri yeni bir hikayeye doğru yol alırken, yavaş yavaş Sefirin Kızı havasının da kaybolacağını göreceksiniz.

Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur ikilisi yavaş yavaş diziyi çok farklı bir rotaya doğru götürüyor. Bunun işaretleri 38. yeni bölümde yer alıyor. Fragmandan bile anlayabilirsiniz.

Sefirin Kızı'nun ruhu bitti, sadece ismi kaldı! Tuba Büyüküstün ile birlikte yeni bir dizi başlıyor, artık kabullenin! 7

Bazı izleyiciler fragmana şu yorumu yaptı: “Sanki ilk bölüm olacakmış da ilk bölüm fragmanı gibi geldi.” Belki geride 37 bölümlük müthiş bir gerçeklik var, ancak bu artık geride kaldı. Yeni döneme de herkesin kısa sürede alışması lazım.

Diziyi bundan böyle Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün fanları sahiplenecek, onlar ayağa kaldıracak. Hatta yurt dışında bu haliyle dizinin daha çok prim yapması olası…

Birçok kişi, “Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek’i izlemek için sabırsızlanıyorum” diyor… Yani kimse Sefirin Kızı’nda bundan sonra neler olur diye bakmıyor, yan karakterleri o kadar da çok umursamıyor.

Tuba Büyüküstün – Engin Akyürek yeni bir yolculuğa çıkıyor ve 1 Şubat Pazartesi akşamı da bu yolculuğun ilk adımlarını sizler de görebileceksiniz.

İşte Sefirin Kızı 38. yeni bölümden ilk fragman: