Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu’nun Avcı dizisinin setinde serum takmış halleri kafaları karıştırdı!

Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu’nun Avcı dizisinin setinde serum takmış halleri kafaları karıştırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yargı dizisiyle son dönemin en popüler oyuncularından birisi haline gelen Pınar Deniz ile Üç Kuruş dizisi yeni final yapan Uraz Kaygılaroğlu, bir kaç hafta önce Disney Plus için çekilen Avcı isimli dizide başrolde yer almaya başladılar. Çekimleri süren dizi merakla beklenirken, iki oyuncunun, dizinin setindeki karavanda, kollarında serumla yatıyor olmaları herkesi şaşırttı.

14 Haziran’da yayın hayatına başlayan Disney Plus’ın önce ismi SüperStar olarak lanse edilen ve daha sonra Avcı olarak değiştirilen iddialı dizisinin çekimleri sürerken ortaya çıkan fotoğraf, iki oyuncunun hasta oldukları düşüncesini doğurdu. Kafaları karıştıran hallerini önce Kaygılaroğlu, sonra Pınar Deniz instagram hesaplarından paylaştı.

Her iki oyuncu da sezon boyunca çok yorucu bir çalışma süreci yaşadılar. Uraz Kaygılaroğlu, Show TV’de bir sezon süren dizisiyle ekrandaydı. Pınar Deniz ise Kanal D’nin sezona damgasını vuran Yargı dizisinde başroldeydi ve o da yoğun bir sezon geçirmişti.

Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu'nun Avcı dizisinin setinde serum takmış halleri kafaları karıştırdı! 8

İki oyuncunun bir iki haftalık dinlenmenin ardından yeniden bir başka sete giderek yoğun bir çalışmaya başlamaları sonrası güçsüz düştükleri yaptıkları sosyal medya paylaşımından anlaşılmakta!

Duruma açıklığı Uraz Kaygılaroğlu fotoğrafa düştüğü notla getirmekte. “Pınar bana vitamin ısmarladı” notunu paylaşımına ekleyen Uraz Kaygılaroğlu, sadece vitamin serumu aldıklarını açıklıyor bu sözleri ile. Bu durum da iki oyuncunun hasta olduğunu düşündüren pozları sonrası en azından herkesin içini rahatlatan bir açıklama olmuş.

Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu'nun Avcı dizisinin setinde serum takmış halleri kafaları karıştırdı! 9

Görünen o ki Avcı dizisinin setinde neredeyse dinlenmeden giden ve sezonun zorlu koşullarından yeni çıkan iki oyuncu, yine iddialı bir proje olan ve yoğun efor sarfettikleri Avcı dizisinin setinde yorgun düşmüşler. Vitamin alarak takviye yapan iki oyuncunun bu halleri bir yandan da gülümsetti görenleri. Dizileri merakla beklenen oyuncuların sette iyi bir uyum yakaladıkları da anlaşılıyor.

Avcı dizisinde Pınar Deniz, suçlu olarak gördüğü kişileri öldüren ve özellikle kurbanlarını kadına, çocuklara, hayvanlara veya hayata zarar veren insanlar arasından seçen ancak kendisini bir sanatçı olarak gizleyen seri katil rolünde yer alıyor. Uraz Kaygılaroğlu ise bir polise hayat veriyor.

Kadroda ayrıca Ahmet Rıfat Şungar, Tolga Tekin ve Şebnem Hassanisoughi’nin de yer almakta. Avcı yakın zamanda Disney Plus’ta izleyici ile buluşacak.