Ana sayfa Dizi Haberleri Reytingin zirvesinden inmeyen Kuruluş Osman’a taze kan!

Reytingin zirvesinden inmeyen Kuruluş Osman’a taze kan!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV ekranlarındaki yolcuğuna üçüncü sezonuyla devam eden reyting birincisi Kuruluş Osman dizisi dördüncü sezonunda da devam edecek gibi görünüyor. Bugüne kadar birçok ayrılık ve katılımın yaşandığı uzun soluklu dizinin oyuncu kadrosuna genç bir isim eklendi.

Başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı Kuruluş Osman dizisine son katılan isim Taha Baran Özbek oldu. 1988 İstanbul doğumlu olan Taha Baran Özbek, bugüne kadar birçok dizide rol aldı. İstanbul Kültür Üniversitesinde tiyatro eğitimi alan Taha Baran Özbek, dizi dünyasına 2018 yılında adım attı.

Bir Litre Gözyaşı dizisinde hayat verdiği Sahir karakteriyle dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu ardından Dip ve Bizim Hikaye dizilerinde rol aldı. Genç oyuncu 2019’da Aziz, 2020 ve 2021’de Akrep dizilerinin kadrolarında yer aldı. Aynı yıl Kırmızı Oda dizisinde Necdet karakterini canlandırdı. 2022 yılında Son Nefesime Kadar dizisi ve Akif filminin kadrosunda yer alan Özbek bundan böyle Kuruluş Osman dizisiyle ekrana gelecek.

Reytingin zirvesinden inmeyen Kuruluş Osman’a taze kan! 7

Bugüne kadar oyuncu kadrosunda birçok kez değişimin yaşandığı diziden en son ayrılan isim Didem Balçın olmuştu. Deneyimli oyuncu, Diriliş Ertuğrul’dan bu yana aynı karakter ile iki dizide yer almıştı. Balçın her iki dizide de Selcan Hatun karakterini başarılı şekilde canlandırmıştı.

Kuruluş Osman dizisinin kısa süre önce yayınlanan 91. bölümünde son kez ekranda yer alan Didem Balçın, 20’li yaşlarda canlandırmaya başladığı Selcan Hatun karakterini 90’lı yaşlara kadar ulaştırmıştı. Balçın, Selcan Hatun karakterinin ölmesiyle sekiz yılın sonunda Kuruluş Osman’a veda etmişti.

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği Kuruluş Osman, ATV ekranında çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam edecek