Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni ATV dizisi Ah Canım Hayat, yakışıklı bir oyuncuyu ara vermeden hayranlarıyla buluşturacak!

Yeni ATV dizisi Ah Canım Hayat, yakışıklı bir oyuncuyu ara vermeden hayranlarıyla buluşturacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz dizileriyle ilgili birer birer yeni haberler gelirken en sonuncusu ATV’den oldu. ATV’nin yeni yaz dizisi Ah Canım Hayat, son dönemlerde yıldızı parlayan çok yakışıklı bir oyuncuyu hiç nefes almadan yeniden hayranlarının karşısına çıkaracak.

Kış sezonunun sonuna yavaş yavaş yaklaşılırken yaz dizilerinden de haberler gelmeye devam ediyor. ATV’nin yaz sezonunda yayınlayacağı bir dizi ortaya çıktı. Ah Canım Hayat isimli yeni dizinin oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları devam ediyor.

Yeni dizi son dönemde yıldızı çok parlayan yakışıklı oyuncu İlhan Şen’i de ara vermeden yeniden hayranlarının karşısına çıkarmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümüyle ekranlara veda eden Aşk Mantık İntikam dizisinin Ozan’ı İlhan Şen, bu yaz tatil yapmak yerine çalışmayı tercih etti.

Yeni ATV dizisi Ah Canım Hayat, yakışıklı bir oyuncuyu ara vermeden hayranlarıyla buluşturacak! 6

İlhan Şen, Ah Canım Hayat dizisinin başrolünde yer alacak. Partnerini canlandıracak isim için arayış sürüyor. Süreç Film tarafından çekilen dizi için hazırlıklar sürerken önemli oyuncularından birinin ismi daha açıklandı. Bu oyuncu en son yine ATV’de yayınlanan Kalp Yarası dizisiyle karşımıza çıkan Toprak Can Adıgüzel. Genç oyuncu Kalp Yarası dizisinde Yaman karakterini canlandırmıştı.

Senaryosu Nalan Savaş Merter’e ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Yıldız Hülya Bilban oturacak. Ah Canım Hayat isimli dizide ayrıca Müttalip Müjdeci ve Nimet İyigün’ün de rol alacak.

Fox TV ekranında 2021 yılının Haziran ayında başlayan ve geçen haftaya kadar devam etme başarısı gösteren Aşk Mantık İntikam, son yılların en başarılı işlerinden birisi olarak öne çıktı. Güney Kore dizisi Single Cunning Lady’den uyarlanan ve yurt dışında da çok beğenilen dizinin başrol oyuncuları İlhan Şen ile Burcu Özberk de çok iyi bir dizi çifti oldu.

Aşk Mantık İntikam, bugüne kadar Şahin Tepesi, Ramo, Seni Çok Bekledim gibi dizilerde rol alan İlhan Şen’in de kariyerinin en büyük çıkışını yapmasını sağladı. İlhan Şen’in, Aşk Mantık İntikam’da Burcu Özberk’le olan başarılı partnerliğini yeni rol arkadaşıyla yakalayıp yakalayamayacağı merak ediliyor.