Ana sayfa Dizi Fragmanları Reytingler düştü ama Son Yaz dizisinde aksiyon arttı!

Reytingler düştü ama Son Yaz dizisinde aksiyon arttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Son Yaz dizisi 6. yeni bölümü ile 5 Şubat akşamı izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde çok dikkat çeken olaylar yaşanacak.

Emre Karayel’in canlandırdığı Fatih karakterinin Ali Atay’ın canlandırdığı Savcı Selim ile Canan yüzenden karşı karşıya geleceği anlarda heyecan da iyice yükselecek. Canan’a yakın durmaya çalışan Fatih’in bu tavrı sonrasında Selim işi yumruk atmaya kadar götürecek.

Alperen Duymaz ile Hafsanur Sancaktutan’ın canlandırdığı Akgün ile Yağmur arasındaki ilişki derinleşmeye devam ederken, Akgün’ün mafya ile olan durumu da herkesi şaşırtacak. Mafyanın kıskacındaki Akgün, kendisini ispatlamak istiyor ise Latif’i öldürmesi isteniyor.

Son Yaz dizisinin geçen hafta yayınlanan 5. bölümünün reytinglerinin düşük gelmesi dizi hayranlarını bir hayli üzmüştü. Reytinglerdeki bu gerilemenin devam edip etmeyeceği merak ediliyor. Şayet 6. yeni bölümde yükseliş yaşanmaz ise Son Yaz dizisi adına kritik bir sürece girilmeye başlanacak.

Hem hikayesi hem de oyunculuk performansları ile güçlü bir yapım olan Son Yaz, yine etkili sahnelerle geliyor. Özellikle de Ali Atay’ın Savcı Selim performanslarına yine bayılacaksınız…

Her haliyle bu sezonun en güzel projelerinden birisi olan Son Yaz’ın yeterince ilgi görmemesi ise şaşkınlık yaratacak bir durum olarak değerlendiriliyor.