Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglerde Hekimoğlu toparlamaya çalışıyor, Baraj umutsuz vaka!

Reytinglerde Hekimoğlu toparlamaya çalışıyor, Baraj umutsuz vaka!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eylül ayı ile birlikte geçtiğimiz sezon yayınlanan ve büyük de beğeni toplayan dizilerin yeni bölümleri ekrana gelmeye başladı… Salı akşamları için de büyük bir rekabet başladı… Star TV’nin yeni dizisi Menajerimi Ara, şimdilik Salı akşamlarında diziler arasında ilk sırada yer alıyor… Tabii ki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Ramo dizilerinin yokluğunda gerçekleşen bir birincilik bu…

8 Eylül Salı akşamı 3 dizi arasında bir reyting yarışı yaşandı. Tabii ki kazanan Menajerimi Ara oldu… Menajerimi Ara’nın reyting sonuçları da gayet iyi gidiyor. Totalde 4,77, AB’de 6,66 ve ABC1’de 5,99 reyting oranları bir başarı olarak kabul ediliyor. Dizi tuttu ve bu şekilde devam etmemesi için de bir neden yok. Ancak reytingler EDHO ve Ramo’nun ekrana gelmesi ile biraz geriye gelebilir fakat dizinin devam etmesi noktasında bir sıkıntı olmayacaktır.

Hekimoğlu dizisi geçen hafta yeni sezonuna başladı. Dün de 16. bölüm yayınlandı. Ancak izleyicisini henüz ekrana taşıyamadığı görülüyor. Hekimoğlu dizisi reytinglerini toparlamaya çaba harcıyor. Totalde 3.10, AB’de 4.66 ve ABC1’de 4.16 oranları eski bölümlere göre iyi olmasa da, önümüzdeki haftalarda reytinglerini yükseltecektir.

Reytinglerde Hekimoğlu toparlamaya çalışıyor, Baraj umutsuz vaka! 8

Baraj dizisi ise tam anlamıyla umutsuz vaka oldu… Hem heyecansız hem de ruhsuz bir anlatım ile yola devam etmesi zor görünüyor… Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük ve Feyyaz Duman iyi performanslar sergiliyor. Ancak dizinin hikaye anlatımındaki sorunlar reytinglere yansımış durumda.

Baraj dün akşam yayınlanan 4. bölümüyle totalde 3,30, AB’de 2,34 ve ABC1’de 2,91 reyting alabildi. Bu reytinglerle Fox TV gibi iddialı bir kanalda Salı akşamları ekranda kalması mümkün olmayan Baraj dizisi için zaman iyice daralıyor… Hatırlanacağı üzere kanal fazla sayıda diziye sahip ve Baraj dizisine çok şans vermeyecektir.

İşte 9 Eylül Salı akşamı yayınlanan programlar içinde ilk 10 listesi:

Reytinglerde Hekimoğlu toparlamaya çalışıyor, Baraj umutsuz vaka! 9