Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglerde Star TV’nin Akrep dizisi Cuma yarışına bomba gibi başladı!

Reytinglerde Star TV’nin Akrep dizisi Cuma yarışına bomba gibi başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Cuma akşamları reyting yarışı çok çetin geçiyor. Star TV, sezona Babil dizisiyle başlamış ve Cuma rekabetinde pek de istediği sonuçları alamamıştı. Ancak Demet Akbağ ve Evrim Alasya, Akrep olmanın hakkını verdi! Dizinin ilk bölümü çok beğenilmesinin yanı sıra, reytinglerde de çok iyi bir başlangıca imzasını attı.

Akrep dizisinin ilk bölümü sosyal medyada olduğu gibi reyting sonuçlarında da başarılı olduğunu ilan etti. Ekran ömrüne güzel bir giriş yapan dizi, totalde 4’lü seviyelerde olsa da yükselme ihtimali fazlasıyla var… Ancak asıl başarı AB’de 5’li reytinge ilk bölümde ulaşması ve ABC1’de de 6’lı oranları bulması oldu. Dizi, totalde 13. sırada yer alsa da AB’de 3. ve ABC1 grubunda da 4. sırada yer alması büyük bir başarıydı.

Dizinin hikayesi daha çok ortaya çıktıkça ve oyunculuk performanslarının da etkisiyle yükseliş yaşaması hiç de zor olmayacaktır. Cuma akşamlarının müthiş reyting yarışında artık Akrep dizisinin de hesaba katılması şart.

Reytinglerde Star TV'nin Akrep dizisi Cuma yarışına bomba gibi başladı! 7

Şimdiden ikinci bölümü heyecanla bekleyen dizinin hayranları, Akrep’in hikayesini sevdiklerini ve oyuncuları da karakter uyumu noktasında çok başarılı bulduklarını belirten yorumlarla sosyal medyada birçok mesaj paylaştı.

Akrep dizisinin asıl büyük sınavı 18 Aralık Cuma akşamı verecek. Çünkü dizinin ikinci bölümünün elde edeceği sonuçlar belirleyici olacaktır. İlk bölüm için birçok izleyici diziye şans verdi. Bakalım ikinci bölümde de bu durum devam edecek mi?

18 Aralık Cuma yayınlanacak Akrep ikinci bölüm fragmanı da paylaşıldı. Birçok izleyici “Beklediğimden daha iyi bir dizi çıktı” diyerek olumlu yorum yaptı. Dizinin tutacağına kesin gözüyle baktıklarını belirten izleyiciler, tüylerinin diken diken eden başarılı bir oyunculuk gördükleri için de mutlu olduklarını ifade ettiler.

Senaryo biraz bilindik gibi de olsa, başarılı bir oyuncu kadrosu ve duyguları ekran başında izleyiciye geçirmeyi başaran usta isimler Akrep dizisinin en büyük kozu olacaktır.