Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda reytingi süpürdü, Arka Sokaklar ders verdi! Akrep iyi başladı, Ramo ve Hercai’de sorun yok!

Kırmızı Oda reytingi süpürdü, Arka Sokaklar ders verdi! Akrep iyi başladı, Ramo ve Hercai’de sorun yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları reytinglerde kıran kırana bir dizi yarışı yaşanıyor… Kanallar farklı yapımlarla izleyicileri kendi ekranına çekmek için her yolu deniyor. Dün akşam da bu yarışa Babil’i yayından kaldıran Star TV, Akrep dizisi ile katıldı. İlk bölüm de iyi sonuçlar aldı. Hatta AB grubunda en çok izlenen ikinci dizi olmayı başardı.

Kırmızı Oda dizisinin tv8 ekranında müthiş performansı devam ediyor. Belki hikayeler değişiyor, konuk olan oyuncular bir bir ayrılıyor ama yenileri de ekleniyor. Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizinin dün akşam yayınlanan 15. yeni bölümü de büyük bir ilgi ile karşılandı. Tüm kategorilerde birincilik elde eden dizinin 8-12 arası reyting oranları tutturması büyük bir başarı olarak da kayıtlara geçti.

İkinci en çok izlenen dizi yarışında ise Arka Sokaklar totalde, Akrep AB’de ve Ramo da ABC1’de Kırmızı Oda’nın arkasında yer aldılar. İzleyicilerin farklı kategorilerde farklı dizileri tercih etmesi ise çok dikkat çekiciydi…

Kanal D’nin 15. sezondaki Arka Sokaklar dizisi totalde 8’lere yaklaşan bir sonuç elde etse bile AB ve ABC1 performansı bir hayli düşük gelmeye devam ediyor.

Kırmızı Oda reytingi süpürdü, Arka Sokaklar ders verdi! Akrep iyi başladı, Ramo ve Hercai'de sorun yok! 11

Bunun benzeri bir durum da atv’nin Hercai dizisinde yaşanıyor. Totalde 6’lara yaklaşan dizi, AB ve ABC1 gruplarında ise yerlerde sürünüyor.

Show TV’deki Ramo dizisi ise 3 kategoride de iyi sonuçlar alarak Cuma akşamının kazanan yapımları arasında bulunuyor. Totalde 7’yi zorlamaya başlayan, ABC1’de 6’lı oranlardaki Ramo, AB’de ise 5’i bulamadı. Yine de dizinin çok iyi ilerlediğini ve Murat Yıldırım – Esra Bilgiç ikilisinin iyi bir uyumla izleyicileri ekranda tuttuğu da bir gerçek.

Kırmızı Oda reytingi süpürdü, Arka Sokaklar ders verdi! Akrep iyi başladı, Ramo ve Hercai'de sorun yok! 12

Akrep dizisi ise totalde düşük sonuç olsa da AB ve ABC1’de çok daha iyi oranlar elde etti. Totalde 13. sırada yer alan Star TV dizisi 4’lü oranlarla başladı. AB’de 5’li oranlar ve ABC1’de ise 6’lı oranlar ile iyi bir başlangıç yaptığı da bir gerçek. İkinci bölüm ise tam bir sınav olacak. Bakalım aynı oranlar veya daha iyisi elde edilebilecek mi?

Kırmızı Oda reytingi süpürdü, Arka Sokaklar ders verdi! Akrep iyi başladı, Ramo ve Hercai'de sorun yok! 13

TRT1’in artık düşük performanslı dizilere pek de tahammülü yok. Kalk Gidelim’in 135. bölümde yayından kaldırılması kararından sonra Pazar akşamları yayınlanan Tövbeler Olsun ve Cuma akşamlarının dizisi Payitaht Abdülhamid için umutlar azaldı. Bülent İnal’ın etkileyici oyunculuğunda Payitaht Abdülhamid dizisi 3’lü oranlar tüm kategorilerde düşüş yaşamaya devam ediyor.

İşte 11 Aralık Cuma akşamı yayınlanan programlar arasında ilk 10 listesi:

İŞTE TOTAL’DE İLK 10 PROGRAM

Kırmızı Oda reytingi süpürdü, Arka Sokaklar ders verdi! Akrep iyi başladı, Ramo ve Hercai'de sorun yok! 14

Kırmızı Oda reytingi süpürdü, Arka Sokaklar ders verdi! Akrep iyi başladı, Ramo ve Hercai'de sorun yok! 15