Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglerde yine çakılan Adı Sevgi dizisinde tehlike çanları çalmaya başladı!

Reytinglerde yine çakılan Adı Sevgi dizisinde tehlike çanları çalmaya başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin kısa süre önce ekrana getirmeye başladığı Adı Sevgi isimli dizinin reytinglerdeki şanssızlığı sürüyor. Dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle de çok parlak sonuçlar almayan dizi için tehlike çanları çalmaya başladı.

Adı Sevgi dizisinin dün akşam yayınlanan beşinci bölümü reytinglerde yine oldukça kötü sonuç aldı. Tüm izleyicilerde ortalamanın altında puan alan dizi yedinci oldu. AB’de 1 bandında puan alan dizi 17. sırada yer alırken ABC1’de de 11’incilikle yetindi. Bu sonuçlar yeni bir dizi için oldukça kötü bir durum oldu. Geçen haftaya kadar ekip umudunu korurken artık herkes Adı Sevgi için tehlike çanları çalmaya başladığında hemfikir.

Dizi her ne kadar reytinglerde başarısız olsa da sosyal medyada yapılan yorumlarda görülüyor ki seven bir kesim de bulunuyor. Diziyi izleyenler Gizem Güneş ve Yunus Emre Yıldırımer’i birbirine çok yakıştırıyor. Ancak bu durum yine de Adı Sevgi’yi kurtarmıyor. Nitekim karşısında bulunan Yargı ve Teşkilat gibi çok güçlü diziler Adı Sevgi’nin işini bir hayli zorlaştırıyor.

Reytinglerde yine çakılan Adı Sevgi dizisinde tehlike çanları çalmaya başladı! 7

Yine büyük iddialarla ekrana getirilen Adı Sevgi dizisinde ise toplumsal bir yaraya parmak basılıyor. Bir umut hikayesi olan dizi reşit olmayan kız çocuklarının eğitim haklarının elinden alınması ve küçük yaşta evlendirilmeleri gibi çok önemli sorunları gündeme taşıyor.

Başrollerinde Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisindeki Feride rolüyle tanınan Gizem Güneş ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki rolüyle beğeni toplayan Yunus Emre Yıldırımer var. Gizem Güneş’in Elif öğretmen karakterinde iyi bir çıkış yaptığı dizide, Yunus Emre Yıldırımer de hayranlarını mutlu eden Emir karakteri ile yerini alıyor.

Adı Sevgi’nin reyting sonuçları bu hafta da kötü gelince yayıncı kanal ATV’nin nasıl bir karar alacağı merakla bekleniyor. Zira yaz ayları yaklaşıyor ve bu da romantik komedi dizilerin yeniden gündeme geleceği bir dönem. Yeni dizilerin başlayacağı bu dönemde Adı Sevgi’nin çok şanslı olduğu düşünülmüyor.