Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Güzel oyuncu Pelin Karahan’dan estetik itirafı!..

Güzel oyuncu Pelin Karahan’dan estetik itirafı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Televizyon ekranlarına en son Kıbrıs Zafere Doğru dizisiyle gelen Pelin Karahan, dizinin final yapmasının ardından bir süre dinlendi. Oyuncu Ramazan ayında ekranlara Star TV’de Pelin’in Mutfağı adlı yemek programıyla dönüş yaptı.

Oyuncu, Milliyet Cadde’ye verdiği röportajda iş ve özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 15 yıldır sektörde olan Pelin Karahan, şöhretin bir ağırlığı olduğunu ama kendisine kısıtlama koymadığını söyleyerek, “Şöhreti doğru taşımak lazım, kendime hiçbir zaman kısıtlama koymadım. Bunun bir ağırlığı tabii ki var. Doğru taşımak lazım. Görüştüğüm insanlar aynı… Komşularımla, üniversiteden arkadaşlarımla hâlâ buluşuyorum” şeklinde konuştu.

Hayatının dolu dolu bir döneminde olduğuna dikkat çeken Pelin Karahan, “Çok yoğun ama keyifli… Kendimi daha iyi ve olmuş hissediyorum. Biraz da yaşla alakalı… Hem yılların verdiği tecrübe var hem de kendime güvenim. Artık yaptığım işten daha çok keyif alıyorum.” dedi.

Güzel oyuncu Pelin Karahan'dan estetik itirafı!.. 35

10 kilo verdiğini açıklayan güzel oyuncu, “Kick-boks ve fonksiyonel antrenman yapıyorum. Haftanın beş günü sabah 8’de spora gidiyorum. O disiplini oturttum. Ketojenik diyet yapıyorum. Ekrana çıkıyorum ve daha da önemlisi kendimi bu halimle iyi buluyorum. Daha sağlıklı ve hafif hissediyorum. Bu kadar tempoda yorulmuyor ve hasta olmuyorsam, spor sayesinde…” dedi.

Güzel oyuncu Pelin Karahan'dan estetik itirafı!.. 36

Üzerinde güzellik baskısı hissetmediğini de belirten oyuncu; “Sosyal medyanın böyle bir baskısı var. Herkes güzel ve uzun boylu olmak zorunda değil. Herkesin kendini nasıl hissettiği önemli… İnsanlar ekranda güzel ve yakışıklı birini görmek ister. Benim kilo vermem bunlarla ilgili değil, kendimle alakalı…” dedi.

Oyuncu estetik konusunda ise şunları söyledi; “Çok mimikliyim, çizgilerim oturmasın diye dozunda botoks yaptırıyorum. 30 yıl önceki gibi değil, şu an bir sürü teknoloji var. Tabii ki bundan faydalanmak gerekiyor ama mimiklerin kaybolup, başka insan gibi görünmek oyunculuk için hoş görünmüyor. Güzel yaş almak keyifli.”