Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglerdeki düşüş Destan’da büyük bir değişime yol açtı! Yoluna bir eksikle devam edecek!

Reytinglerdeki düşüş Destan’da büyük bir değişime yol açtı! Yoluna bir eksikle devam edecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kış sezonu başında büyük iddialarla ekrana gelen ve uzun süre bu iddiasını fazlasıyla yerine getiren ATV dizisi Destan’ın tahtı, Kanal D’de yayınlanan Üç Kız Kardeş’le sarsıldı. Yeni dizi Destan’ı tahtından indirdi. Bu gelişme Destan dizisinde çok önemli bir kararın alınmasına neden oldu. Bu kararla birlikte Destan yeni sezona bir eksikle devam edecek.

Geçtiğimiz kış başında çok büyük bir iddiayla ekrana gelen, bir süre reytinglerde birinciliği elden bırakmayan Destan son haftalarda zor zamanlar yaşıyor. Reytingleri düşen dizi sezon finaline yaklaşıyor. Dizinin final yapacağı tarih belli oldu. Gelen bilgiye göre Destan, haziran ayının ikinci haftası sezon finali yapacak. Bu durumda geriye altı bölüm kalmış oldu.

Reytinglere zirveden giren ve Kanal D’nin dizisi Üç Kızkardeş’e kadar yerinden kıpırdamayan Destan’ın yapım ekibi yeni sezonun sonuna çok kısa süre kala çok önemli bir karara imza attı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Destan’ın başrol erkek oyuncusu olan Edip Tepeli bu sezonun sonuna doğru diziye veda edecek. Destan yeni sezonda Batuga’sız bir şekilde hayatına devam edecek.

Reytinglerdeki düşüş Destan’da büyük bir değişime yol açtı! Yoluna bir eksikle devam edecek! 8

Yeni sezonda dizinin reytinglerini yine eski şanlı günlerine kavuşturmak için belli ki senaryoda bazı değişiklikler yapılacak. Batuga’yı canlandıran Edip Tepeli’nin yerine yeni bir erkek oyuncunun gelmesi çok kuvvetli bir ihtimal. Bu ismin kim olacağı şimdiden büyük merak konusu.

Bu haberle birlikte Destan’ın ikinci sezonda da devam edeceği kesinleşmiş oldu. Dizinin ikinci sezonunun çekilip çekilmeyeceği konusunda bir açıklama yapılmamıştı. Yeni sezonda da Ebru Şahin’in canlandırdığı Akkız’ın kahramanlık dolu maceraları devam edecek.

Sezon başında bir anda dikkatleri çekerek çok hızlı bir giriş yapan dizinin bu şekilde düşmesini kimse beklemiyordu. Öyle ki bu hafta ekrana gelen bölümüyle zirve artık Destan dizisi için hayal oldu. Bu durumda ikinci sezonuyla devam etmesi beklenen Destan dizisinde yapım ve senaryo ekibini büyük bir sınav bekliyor. Destan dizisinin yeniden eski zafer dolu günlerini yakalaması için ikinci sezonda büyük bir atak yapması gerekiyor.

YAPIMCIDAN AÇIKLAMA

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın başrol oyuncusunun hikayeden ayrılacağı ile ilgili haberinin ardından ise Bozdağ Film’den bir açıklama yapıldı. Bozdağ Film şu açıklamayı yaptı:

“Destan dizimizin başrol oyuncularından, Batuga karakterine hayat veren Edip Tepeli’nin dizimizden ayrılacağı haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Bazı haber siteleri ve sosyal medyada yer alan iddiaların tamamı yalan ve gerçek dışıdır.”

Reytinglerdeki düşüş Destan’da büyük bir değişime yol açtı! Yoluna bir eksikle devam edecek! 9