Ana sayfa Sosyal Medya Bu ikili çok konuşulur; Gizli Saklı dizisinde partner olan Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı’dan bahsediyoruz!..

Bu ikili çok konuşulur; Gizli Saklı dizisinde partner olan Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı’dan bahsediyoruz!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni neslin iki başarılı oyuncusu Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı’nın başrollerini paylaştığı Gizli Saklı adlı dizisinin çekimleri kısa bir süre önce başlamıştı.

Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı ikilisinin partner olacağı hayranları tarafından duyulduğundan itibaren ikili arasındaki uyum da merak edilir olmuştu.

Ünlü oyunculardan ilk birlikte fotoğraf geldi. Sinem Ünsal instagram hesabından partneriyle fotoğrafını paylaştı. Bu paylaşım iki oyuncunun hayranlarını da fazlasıyla heyecanlandırdı.

Bu ikili çok konuşulur; Gizli Saklı dizisinde partner olan Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı'dan bahsediyoruz!.. 7

İki ünlü isim fotoğrafta birbirlerine çok yakıştırıldı. Güzel bir uyum yakaladıkları görülen Ünsal ile Sarı Fox TV’de yayınlanacak Gizli Saklı ile adlarından çok söz ettireceğe benziyorlar.  Dizinin adı ilk başta Gizli Aşk olarak açıklanmıştı ancak daha sonra Gizli Saklı olarak değiştirildi.

ATV’nin Kardeşlerim dizisinden ani bir şekilde ayrılan Halit Özgür Sarı ile Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı ‘Nazlı’ karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan ancak sonraki dizisi Elbet Bir Gün kısa süren Sinem Ünsal partnerliği şimdiden merak konusu oldu.

Yapımcılığını Yağmur Ünal’ın sahibi olduğu No: 9 Productions’ın üstlendiği Gizli Saklı’da her iki oyuncu da iki farklı isimle izleyici karşısına çıkacak. Halit Özgür Sarı’yı ‘Levent’ ve ‘Pamir’, Sinem Ünsal’ı ise ‘Naz’ ve ‘Yaz’ isimli karakterlerde izleyeceğiz.

İki polisin hikayesinin anlatıldığı Gizli Saklı’da ayrıca Şebnem Sönmez, Şinasi Yurtsever, Tardu Flordun, Ece Dizdar, Bülent Emrah Parlak, İdris Nebi Taşkan, Selçuk Borak, Fulden Akyürek ve Ersel Şibil rol alıyor.