Ana sayfa Dizi Fragmanları Reytingleri çok düşen Balkan Ninnisi dizisinde işler fena karıştı!

Reytingleri çok düşen Balkan Ninnisi dizisinde işler fena karıştı!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında izleyicilerle yaz döneminde buluşan Balkan Ninnisi, farklı hikayesi ve izleyicilerin ruhunu okşayan Balkan coğrafyasının güzelliği ile dikkatleri çeken bir dizi oldu. Yıllar sonra yeniden Makedonya’da dizi çekmekte olan Erdal Özyağcılar’ın başrolünde bulunduğu Balkan Ninnisi, farklı toplumların bir arada yaşamasının mümkün olduğu mesajını vermesiyle de çok önemli bir proje olarak görülüyor.

Yaz döneminde reytinglerde çok iyi sonuçlar elde eden dizinin, Eylül ayı ile birlikte rakip dizilerin yayınlanması ile ciddi bir düşüş yaşadığı da gözlemleniyor. Reytinglerde artık düşük oranlar elde eden Balkan Ninnisi’nin karşısında çok önemli diziler bulunuyor. Ben bu Cihana Sığmazam, Baba, Üç Kız Kardeş ve Kusursuz Kiracı gibi isimli yapımlar karşısında TRT1’in aile formatındaki dizisinin reytinglerde ciddi oranlar yakalaması hiç de kolay değil.

Reytinglerin düşmesi nedeniyle ciddi bir sıkıntı içine giren dizinin hikayesinde ise heyecanlı anlar yaşanmaya devam ediyor. Geçmişin sırlarına rağmen Jovanka’nın Ertan’ın evlilik teklifini kabul etmesi diziye ayrı bir heyecan getirdi.

Süleyman ise nina’ya ulaşmanın yollarını aramaya başladı. Konakta ise halanın baskısıyla gelin bohçası hazırlıkları sürüyor ve çeyiz alma alışverişi de renkli görüntüler oluşturacak.

TRT 1’in uzun yıllar sonra yurtdışında çekilen dizisi “Balkan Ninnisi”, her hafta izleyicilerin buluşma ilgi odağı oluyor. Dizinin 13. bölümü, 27 Eylül Salı akşamı saat 20:00’de TRT 1 ekranlarına geliyor.

Çekimleri Üsküp’te devam eden “Balkan Ninnisi”, etkileyici ve eğlenceli hikayesiyle olduğu kadar usta oyuncu kadrosunun müthiş performansları ve Balkan müziğinin sevilen örnekleriyle de büyük ilgi görüyor.

Dizinin, 27 Eylül Salı akşamı TRT 1’de yayınlanacak 13. Bölüm özeti ise şöyle: “Geçmişteki büyük sırları öğrenen Jovanka, her şeye rağmen Ertan’ın evlilik teklifini kabul eder. Ertan aşkına kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, ailenin geçmiş günahları bu iki aşığın peşini bırakmayacaktır. Zafer, Süleyman’ın geçmişini kurcalarken kendisine yapılanın büyük bir haksızlık olduğunu düşünür.

Süleyman, tüm bu olaylara rağmen, Nina’ya ulaşmanın yollarını aramaya başlar. Olaylar karşısında sıkışıp kalan Elena ise büyük tedirginlik yaşar. Bir taraftan babasının ortaya çıkması, diğer tarafta Jovanka ve Ertan aşkı onu yaşanabilecek felaketlere karşı çaresiz bırakmaktadır…

Tüm bunlar yaşanırken halanın büyük baskısıyla konakta gelin bohçası hazırlıkları, çeyiz alma alışverişleri başlamıştır…”