Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisi nereden nereye geldi? 1 yıl arayla bu kadar büyük çöküş gözleri şaşı yaptı!

Mahkum dizisi nereden nereye geldi? 1 yıl arayla bu kadar büyük çöküş gözleri şaşı yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mahkum dizisinin 2021 yılında sezona ilk başladığında elde ettiği reytingleri hatırlayanlar, şimdiki durumu şaşkınlıkla karşılıyor. Çift haneli reytingler elde ettiği dönemde Mahkum öyle büyük bir iş başardı ki, kimse bu kadar büyük bir çıkışı beklememişti.

Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun başarılı performansları ile ilk çıktığı dönemde tozu dumana katan Mahkum, perşembe rekabetinde hem Camdaki Kız hem de Bir Zamanlar Çukurova dizisini fena hırpalamıştı. Kısa sürede birinciliği eline alan dizi 17. bölümü kadar da çok büyük bir ilgi ile takip edildi. Ancak sezonun sonlarına doğru hem başrol kadın oyuncusu Seray Kaya’nın ayrılması hem de hikayede büyük bir sıkıntı meydana gelmesi ile birlikte Mahkum’un düşüşü de çok sert oldu.

Geçen sezon sonunda Mahkum dizisine ikinci sezon onayı çıkıp çıkmayacağı bile tartışmalı bir hale gelmişti. Ancak Fox TV, devam edeceğini duyurdu ve Mahkum için yaz döneminde büyük bir değişim hareketi başladı. Senarist Uğraş Güneş de hikayede önemli düzenlemeler yaptı. Ancak Mahkum dizisinin ikinci sezon performansı kimseyi memnun etmedi. Ne değişen hikaye ne de yeni katılan karakterler ile dizi toparlanmadı.

Mahkum dizisi nereden nereye geldi? 1 yıl arayla bu kadar büyük çöküş gözleri şaşı yaptı! 7

Geçen yıl çift haneli reytingler ile tozu dumana katan Mahkum dizisi, bu sezon ne yazık ki, büyük bir çöküş yaşadı. Bu çöküşün durdurulmasının da artık pek mümkün olmadığı ortaya çıkıyor. Bu kadar büyük reyting düşüşü sonrasında Mahkum’un geldiği nokta tam bir hayal kırıklığı oldu.

26. bölümü yayınlanan Mahkum dizisinin reytinglerde tüm kişiler ve ABC1 gruplarında ilk 10 program arasına bile girememesi herkesi üzdü. İzleyiciler de artık dizinin eski tadını vermediğini düşünüyor ve bu reytingler ile de Mahkum dizisinin daha ne kadar ayakta durabileceği konusu da tartışılmaya başlandı bile.