Ana sayfa Dizi Fragmanları Reytingleri düşen Evlilik Hakkında Her Şey dizisi kritik bir sürecin içine girdi!

Reytingleri düşen Evlilik Hakkında Her Şey dizisi kritik bir sürecin içine girdi!

tarafından ker_def

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi Fox TV ekranında sezona çok iyi başlayan yapımlardan birisiydi. Gökçe Bahadır hayranlarının büyük ilgi gösterdiği dizinin güçlü bir oyuncu kadrosu var. Yiğit Kirazcı ve Sarp Akkaya ekipten ayrılmış olsa bile, sonradan hikayeye katılan Serkan Altunorak ile Barış Kılıç önemli çıkışlar yaptı.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde yaşanan büyük değişim senaryoya da yansıdı. Senaristler zaman atlaması ile hikayeyi çok farklı bir noktaya taşırken, bu durumun izleyicilerden destek bulsa bile, reytinglerin düşmeye devam etmesi durdurulamadı.

Fox TV’nin ortalamanın altına düşen dizileri uzun süre yayında tutmadığı bilinen bir gerçek. İşte bu nedenle de Evlilik Hakkında Her Şey için kritik süreç başladı. Dizinin sezon sonuna kadar devam edebilmesi için daha fazla düşüş yaşanmaması hatta bir yükseliş gerçekleşmesi gerekiyor.

Reytingleri düşen Evlilik Hakkında Her Şey dizisi kritik bir sürecin içine girdi! 7

Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu ve Tülin Ece’nin de etkili performansları ile başrolünde yer aldığı dizinin önümüzdeki 2-3 bölümü reytingler noktasında kritik önem taşıyor. Dizi hayranları da sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla destek gerektiğini belirten yorumlarda bulunuyor.

15 Mart Salı akşamı dizinin 23. yeni bölümü yayınlanacak. Yine heyecanlı bir hikaye ve yine etkileyici sahneler sizleri bekliyor. Peki neler mi olacak? İşte detaylar:

Yıldırım’ın katili Haluk’a suçunu itiraf ettirip cezaevine gönderdikten sonra Azra, avukatlığı bırakıp, kafede kurabiye pişirmeye devam etmeye kararlıdır. Çolpan ise, Azra ile arasının iyice açılması pahasına da olsa onu tekrar işinin başına döndürmek için kolları sıvar. Fakat bunu başarabilmesi için Efe’nin yardımına ihtiyacı vardır.

Ülkenin en büyük holdinglerinden birini yöneten Ceyhun ve Yasemin Özdemirler çifti ise sürpriz bir taleple Azra ve Efe’nin karşısına çıkarlar. Basına sızmaması gereken bu gizli davada, Azra ve Efe, kendilerini bir anda davanın merkezinde bulurlar. Bu zorlu davada Bora ve Sanem’e de büyük görevler düşer. Haluk’a tuzak kurdukları esnada gerçekleşen yakınlaşma Bora ve Sanem’i ilişkilerinin tanımını sorgulamaya iter.

Zeynep’in duruşma tarihi yaklaştıkça karşı tarafla ipler iyice gerilir. Çolpan ise Zeynep’i içine zorla düşürüldüğü o cehennem hayatından kurtarmaya kararlıdır. Fakat beklenmedik bir şekilde duruşmasına birkaç saat kala Zeynep kaçırılır. Azra ise yeni davasını araştırırken, tehlikeli bir düğümün tam ortasına doğru ilerlediğinin farkında değildir…