Ana sayfa Sosyal Medya Adı Sevgi’deki güçlü öğretmen karakteri çok sevildi! Replikleri izleyiciye ilaç gibi geldi!

Adı Sevgi’deki güçlü öğretmen karakteri çok sevildi! Replikleri izleyiciye ilaç gibi geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin yeni dizisi Adı Sevgi pazar akşamı ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizi reytinglerde hiç de fena olmayan bir başlangıç yaptı. Dizinin konusu ise çocuk evliliklerinden, kadına şiddetten bıkan izleyiciye resmen ilaç gibi geldi.

Adı Sevgi, Yargı ve Teşkilat gibi çok iddialı dizilerin karşısına Türkiye’nin gündeminde önemli bir yer tutan kadına şiddeti ve çocuk yaşta evlilikleri konu alan hikayesiyle dimdik çıkıyor. Yıldız oyuncuların yer almadığı ve son derece mütevazi bir şekilde ekrana gelen dizi ilk bölümüyle bir hayli ilgi gördü.

Dizide en çok sevilen karakter Gizem Güneş’in canlandırdığı Elif öğretmen karakteri oldu. Çok idealist ve dik başlı bir öğretmen olan Elif, küçük bir kasabaya atanıyor. Ancak burada kız çocuklarının okuldan alınarak evlendirildiğine şahit oluyor. Ve buna karşı büyük bir savaş başlatıyor. İlk savaşını da öğrencisi Zeynep’le veriyor.

Adı Sevgi’deki güçlü öğretmen karakteri çok sevildi! Replikleri izleyiciye ilaç gibi geldi! 14

Elif öğretmenin ilk bölümde Zeynep’i evlilikten vazgeçirmek için söylediği sözler, dik duruşu izleyiciler tarafından çok sevildi. Çok güçlü bir karakter olan Elif öğretmen izleyicilerden tam not aldı. Elif öğretmenin replikleri, son yıllarda kadın cinayetleri ve çocuk yaşta evliliklerden bıkan izleyiciler için resmen ilaç gibi geldi. İzleyiciler de duygularını sosyal medyada paylaştı.

Dizinin başrollerinde Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Feride karakterine hayat veren Gizem Güneş ile yine genç kuşağın başarılı oyuncularından Yunus Emre Yıldırımer var. Koliba Film imzalı dizinin yönetmenliğini ise Sadullah Celen üstleniyor.

Senaryosunu Filiz Alpgezmen ve Murat Can Tura’nın kaleme aldıkları Adı Sevgi dizisi, adından da anlaşılacağı üzere sevgi dolu bir öğretmenin, öğrencileri için verdiği büyük mücadele anlatılıyor. Dizinin ilk bölümünün ardından sosyal medyada yapılan yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Adı Sevgi’deki güçlü öğretmen karakteri çok sevildi! Replikleri izleyiciye ilaç gibi geldi! 15 Adı Sevgi’deki güçlü öğretmen karakteri çok sevildi! Replikleri izleyiciye ilaç gibi geldi! 16 Adı Sevgi’deki güçlü öğretmen karakteri çok sevildi! Replikleri izleyiciye ilaç gibi geldi! 17 Adı Sevgi’deki güçlü öğretmen karakteri çok sevildi! Replikleri izleyiciye ilaç gibi geldi! 18 Adı Sevgi’deki güçlü öğretmen karakteri çok sevildi! Replikleri izleyiciye ilaç gibi geldi! 19 Adı Sevgi’deki güçlü öğretmen karakteri çok sevildi! Replikleri izleyiciye ilaç gibi geldi! 20 Adı Sevgi’deki güçlü öğretmen karakteri çok sevildi! Replikleri izleyiciye ilaç gibi geldi! 21