Ana sayfa Sosyal Medya İsmail Demirci, Kuzey Yıldızı’nı Hande Soral ise Bir Zamanlar Çukurova’yı ayarladı ve buluşma gerçekleşti!

İsmail Demirci, Kuzey Yıldızı’nı Hande Soral ise Bir Zamanlar Çukurova’yı ayarladı ve buluşma gerçekleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Ümit karakterine hayat veren Hande Soral, başarılı performansı ile diziye renk kattı. Hikayede Sevda’nın kızı olduğuna yönelik güçlü ipuçları da var ve bu durum gidişatı fazlasıyla değiştirecek.

Kuzey Yıldızı dizisinde ise ikinci sezon devam ediyor ve Kuzey karakteriyle İsmail Demirci, başarılı performanslarını sürdürüyor. İki ünlü isim ülkenin iki farklı ucunda çalışıyor. Kuzey Yıldızı için İsmail Demirci, Ordu’da çekimlere katılıyor, Hande Soral ise Adana’da bulunuyor.

İkili, zaman zaman setlerden fırsat yaratıp İstanbul’daki evlerinde bir araya geliyor. Sokakta kameralara yakalanan çift, yine kısa bir süreliğine birlikte olabilmenin keyfini yaşadı.

Demirci, “Denk getirmeye çalışıyoruz artık, başka türlü olmuyor. Denk geldikçe İstanbul’da görüşüyoruz” diye konuştu.

Doktor kontrolüne geldiklerini ifade eden Hande Soral’a “Hayırlı bir haber mi?” diyerek bebek iması yapıldı. Ancak böyle olmadığı, normal bir kontrol olduğu ifade edildi. Demirci, “Böyle bir şey olursa duyarsınız” diyerek bir şey saklamayacaklarını ifade etti.

Hande Soral her şeyin yolunda olduğunu ve sağ salim sezonu bitirmeye çaba harcadıklarını dile getirdi. Çift, pandeminin izin verdiği ölçüde tatil yapmak istediklerini ve planlarının bulunduğunu belirtti.

Çift yurt dışı seyahati için ise tamamen pandeminin bitmesini bekleyecek.