Ana sayfa Dizi Haberleri Reytingleri mutlu etmeyen Zemheri, Caner Cindoruk’u çok memnun etti!

Reytingleri mutlu etmeyen Zemheri, Caner Cindoruk’u çok memnun etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çocukluk arkadaşı Necip Memili ile Didem Dayıcıoğlu’nun düğününe katılan Caner Cindoruk, sonrasında muhabirlerin sorularını yanıtladı. Zemher dizisinde rol alan oyuncu, arkadaşı adına çok mutlu olduğunu söyledi. 25 yıllık arkadaş olduklarını ifade eden Caner Cindoruk, kendini buruk hissettiğini söyledi.

Ünlü oyuncu, evlilik konusunda bir yaştan sonra dünyaevine girmesinden mutlu olduğunu anlattı. Bundan önce Kadın dizisinde Sarp karakteri ile izlediğimiz oyuncu,Zemheri dizisinin geçen hafta ilk bölümünün yayınlanmasından sonra çok iyi geri dönüşler aldığını anlattı.

Caner Cindoruk, “Bence nitelikli bir iş yaptık.Bize göre öyleydi ama seyirciden karşılığını da aldık.Güzel geri dönüşler var. Yarınki ikinci bölümümüz daha belirleyici olacak. Her şey istediğimiz gibi” diye konuştu.

Ekipte çok iyi oyuncular olduğunu hatırlatan Cindoruk, Hilal Saral’ın da yapımı çok iyi çektiğine vurgu yaptı.

Niteliklik bir iş yaptıkları için mutlu olduklarını anlatan Caner Cindoruk, “Bu iş atıyorum 6.bölümde de kalkabilir. Hiç umurumda değil, önemli değil. Önemli olan benim için iyi iş yapmak. Nitelikli bir işin içinde olmak.Onun için sonuna kadar kendimle gurur duyuyorum. Bence çok iyi bir iş yapıyor ve o benim için en büyük tatmin”açıklamasında bulundu.