Ana sayfa Sinema Rock müziğinin unutulmaz ismi Barış Akarsu’nun hayatını anlatacak filmde roller ortaya çıktı!

Rock müziğinin unutulmaz ismi Barış Akarsu’nun hayatını anlatacak filmde roller ortaya çıktı!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2007 yılında Bodrum’da trafik kazası geçiren genç şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu, uzun süre yoğun bakımda kaldıktan sonra yaşamını yitirmişti. Bu beklenmedik trajik trafik kazasının üzerinden 15 yıl geçti.

4 Temmuz 2007’de 28 yaşındayken aramızdan ayrılan rock müziğinin unutulmaz isimlerinden Barış Akarsu için geçtiğimiz günlerde hayatını anlatan bir sinema filmi yapılacağı açıklanmıştı.

Barış Akarsu’nun hayatını anlatacak sinema filmi için hazırlıklar sürerken, filmde oynayacak oyuncular da birer birer belli oluyor. Yapımcılığını Özgür Tari’nin üstlendiği, Fikri Harika Prodüksiyon imzalı filmin senaryosunu Mert Dikmen ve Can Anar kaleme alacak.

Genç oyuncuların yer alacağı filmde başrolde Barış Akarsu’yu İsmail Ege Şaşmaz’ın, Akarsu’nun sevgilisini Aslı Bekiroğlu’nun, Akarsu’nun arkadaşını ise Şafak Pekdemir’in canlandıracağı daha önce belirtilmişti.

Rock müziğinin unutulmaz ismi Barış Akarsu’nun hayatını anlatacak filmde roller ortaya çıktı! 8

Filmin en önemli rollerinden biri de şüphesiz unutulmaz şarkıcının annesi Hatice Akarsu olacak. Geçen kasım ayında pankreas kanseri nedeniyle vefat eden anne Hatice Akarsu’yu ona birebir benzeyen bir oyuncu canlandıracak.

Bu önemli rol için 2003 yılından beri sektörün içinde olan; Yuvadan Bir Kuş Uçtu, Abim, Bir Bulut Olsam, Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi, Kuzey Güney, Lale Devri, Şahane Damat, Cennet’in Göz Yaşları, Yolun Açık Olsun gibi başarılı projelerde yer alan Ebru Nil Aydın ile anlaşıldı.

Rock müziğinin unutulmaz ismi Barış Akarsu’nun hayatını anlatacak filmde roller ortaya çıktı! 9

Çekimleri haziran ayında başlaması planlanan filmde Barış Akarsu’nun dedesini iki sezondur “Masumlar Apartmanı” dizisinde izleyici karşısına çıkan usta oyuncu Metin Coşkun canlandıracak. Filmde ayrıca Burak Satıbol da yer alacak.