Ana sayfa Sosyal Medya Rojbin Erden için Yabani dizisi yepyeni bir dünyanın kapılarını açtı!

Rojbin Erden için Yabani dizisi yepyeni bir dünyanın kapılarını açtı!

tarafından ker_def

Rojbin Erden ismini bundan sonra dizi hayranları daha sıklıkla duyacaktır. Son dönemde rolü ile öne çıkan genç yetenekler arasına Yabani dizisindeki Asi karakteri ile sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Rojbin Erden de yer alıyor.

Çıplak isimli dizi ile kariyerine başlayan, geçen sezon Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki Melek karakteri ile dikkat çeken Rojbin Erden’in asıl büyük çıkışı ise, Yabani dizisindeki Asi karakteri oldu.

Konservatuvarda opera okuduğu bir sırada müzik yolculuğunun arasına oyunculuğu katan ve yepyeni bir dünyanın kapılarını açan Rojbin Erden, kısa sürede geniş bir kitlenin dikkatini çekmeyi başardı.

Asi karakterini adeta yaşayarak canlandırdığını söyleyen hayranları sosyal medyada oyuncuya övgülerde bulunmayı ihmal etmiyor.

Asi ile Alaz karakterlerinin fanları her geçen gün artarken, onların birbirlerine ne kadar çok yakıştıklarını ifade etmekten de geri durmuyor.

Türkiye’de genç yeteneklerin öne çıkması kolay olmuyor ama Robjin Erden, yetenekleri ile dikkat çekmeyi başardı.

Genç yaşında güçlü bir dram rolünü iyi bir şekilde canlandırması, ekip çalışmasına yatkın olması ve sosyal medyada bir anda parlamasıyla Rojbin Erden kendisi için yepyeni bir dünyanın içine girmiş bulunuyor.