Ana sayfa Dizi Haberleri RTÜK’ten ceza yiyen Sadakatsiz dizisine, seyirci büyük ödül verdi!

RTÜK’ten ceza yiyen Sadakatsiz dizisine, seyirci büyük ödül verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz hafta Kanal D ekranında yayınlanan Sadakatsiz dizisine Radyo Televizyon Üst Kurulu tarafından idari para cezası verildiği ortaya çıkmıştı. Bu cezanın sebebi ise, evlilik dışı ilişkiyi normal gösterme, çocuk ve gençleri olumsuz etkileyebilecek rol modeller bulunması olarak duyurulmuştu.

Sadakatsiz dizisinin ceza aldıktan sonra ekrana gelen bölümü ise izleyicilerden adeta büyük bir ödül aldı…Haftalardır Kuruluş Osman ile rekabet halindeki Kanal D dizisi, daha önce başaramadığı total grubunda da birinciliği rakibinden alarak çok iyi reyting sonuçları ile tüm kategorilerde birincilik elde etti.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı dizinin 10 – 12 reyting bandına çıkması da büyük başarısının bir kanıtı olarak reyting tablosuna yansıdı. Sosyal medyada da büyük ilgi gören, binlerce mesaj paylaşılan dizi için izleyiciler geçer notu çoktan vermişti.

RTÜK’ten ceza yedikten sonra tüm kategorilerde birinci olarak milyonlarca kişinin evine girmeyi başaran Sadakatsiz dizisiyle ilgili Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu bir yazı kaleme aldı.

“RTÜK’ten ceza seyirciden ödül” başlıklı yazıda Ali Eyüboğlu, dizinin izleyiciler tarafından ödüllendirildiğinin altını çizdi.

Eyüboğlu, yazısında şu değerlendirmeyi yaptı:

“Diyeceksiniz ki, “Bu ne yaman çelişki?” Haklısınız. Dizide Volkan, arkadaşının “İki kadından birini seç” tavsiyesine “İkisini de seviyorum. İnsan aynı anda iki kadını neden sevmesin?” diye karşılık verince “Alo RTÜK” diyenlerin hepsi bu toplumun fertleri.

Asya’nın, eşi Volkan’la sevgilisi Derin ve yasak aşkı bilmelerine rağmen bunu kendisinden saklayan arkadaşlarından intikam aldığı sahneleri soluksuz izleyip ‘Sadakatsiz’i reytinglerde bir numara yapanlar da…Toplumun iki yüzü ve hayatın gerçeği bu…”