Ana sayfa Sosyal Medya Zümrüdüanka’nın usta ismi Selim Bayraktar, Abbas’a hiç benzemiyor!

Zümrüdüanka’nın usta ismi Selim Bayraktar, Abbas’a hiç benzemiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Zümrüdüanka dizisinde Selim Bayraktar, hikayenin kötü adamlarından birisi. Bayraktar da karakteri çok başarılı şekilde canlandırıyor. Hem de karakterine çok zıt birisine sanki Abbas’ı yaşıyormuş gibi hayat veriyor.

Aynı kanalda yayınlanan Kamera Arkası isimli, Beyza Şekerci’nin sunduğu programa konuşan ünlü oyuncu, kendisi için boş zaman diye bir şey olmadığını söyledi. O zamanın içinde yeni insanlarla tanıştığını anlatan Bayraktar, “Kitap okumaya çalışıyorum, spor yapmaya çalışıyorum, yeni yerler görmeye çalışıyorum” diye konuştu.

Boş zaman diye bir şeyin olmadığını hayatın içinde aktığını ifade eden oyuncu, surf yapmaktan ve kaykaya binmekten vazgeçemeyeceğini söyledi. Herkes gibi kendisinin de korkulu rüyası olduğunu anlatan Selim Bayraktar, “Belki ölmek istemediği anda hayattan vazgeçmek” diyerek korkusunu da ilk kez açıkladı.

Sosyal birisi olması ile bilinen oyuncu, yeni insanlarla tanışma konusunda da çok istekli. Söz verdiği saatte arkadaşlarının yanında olamamanın bir eleştiri konusu olabileceğini söyleyen oyuncu, uğurunun ise yeşim taşı olduğunu belirtti.

Oyuncu olmasaydı, dünyayı inceleyen bilim dalını seçerek jeolog olmak isteyeceğini belirten Bayraktar, sıra dışı olmak için, sürüden ayrılmak için oyuncu olduğunun da altını çizdi.

Selim Bayraktar, hayallerinin hepsinin gerçekleştiğini, oyunculuk yaptığı için de mutlu olduğunu sözlerine ekledi.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz.