Ana sayfa Dizi Haberleri Ruhun Duymaz dizisinde Burcu Özberk ile Şükrü Özyıldız’ın enerjisi güzel ama önemli de bir sorun var!

Ruhun Duymaz dizisinde Burcu Özberk ile Şükrü Özyıldız’ın enerjisi güzel ama önemli de bir sorun var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burcu Özberk ile Şükrü Özyıldız ikilisinin başrolünde yer aldığı Ruhun Duymaz dizisinin ikinci bölümü de geride kaldı. Fox TV ekranında yayınlanan dizinin iki başrol oyuncusunun performansından çok olumlu bahseden diz izleyicileri, Onur ile Ece çiftini çok beğendiklerini belirten çok sayıda paylaşım yaptı. Eğlenceli sahneleri ile sosyal medyada çok konuşulan dizinin yaz döneminin iyi projelerinden birisi olduğu izleyicilerin yorumlarına da yansıdı.

Dizinin başarıyı hak ettiğini düşünen izleyiciler, “Başrol çiftinin enerjileri yüksek. Güzel bir kimyaları var. Uyumlular ve etkilemeyi başardılar” şeklinde yorumlar paylaşıyor.

Dizinin hikayesini sevdiğini dile getiren çok sayıda izleyici, iki başrol oyuncusunun kimyasının yüksek olmasının da dizinin sevilmesinde önemli bir rolünün olduğunu ifade ediyor.

“Göz kamaştırıcı ve heyecan verici bir çift” yorumları paylaşan izleyiciler, Şükrü Özyıldız ile Burcu Özberk ikilisinin her sahnesini heyecanla beklediklerini belirtiyor.

Ruhun Duymaz dizisinde Burcu Özberk ile Şükrü Özyıldız'ın enerjisi güzel ama önemli de bir sorun var! 7

Ruhun Duymaz dizisi, başrol oyuncularının uyumu ve yüksek enerjileri ile öne çıktı. Eğlenceli hikaye izleyicilerin ilgisini çekti ve dizinin başarılı olması için de sosyal medyadan büyük destek gelmeye başladı.

2’li seviyelerde gerçekleşen reytingler ise sıkıntı olmaya başlayacak gibi gözüküyor. İlk iki bölümde benzer reyting oranları elde edilirken, dizinin bu kadar akıcı ve ilgi çekici olmasına rağmen yaz döneminde izleyicilerin ekran başına geçmeye pek niyetli olmadığı gerçeği de rakamlara yansıyor.

Dizinin önümüzdeki bölümlerde reytinglerinin artmaması hali ise endişe verici olacaktır. Fox TV’nin proje ne kadar iyi olursa olsun, reytingler düşük olur ise devam etme isteğinin düşük olduğunu artık herkes iyi biliyor.