Ana sayfa Dizi Haberleri Hikayesiyle izleyiciyi çarpacak olan Benim Adım Farah için çalışmalar hızlandı!

Hikayesiyle izleyiciyi çarpacak olan Benim Adım Farah için çalışmalar hızlandı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlara yepyeni bir uyarlama dizi geliyor. Arjantin yapımı bir diziden uyarlanacak olan Benim Adım Farah çarpıcı hikayesiyle izleyiciyi etkisi altına alacak. Dizinin başrol kadın oyuncusunun kim olacağı çok merak ediliyor.

Adım Farah dizisinin orijinali Arjantin yapımı. La Chica Que Limpia isimli dizi yayınlandığı dönem ülkede büyük ses getirmişti. Dizi bu kadar ilgi görünce ABD’de yeniden uyarlanmış ve The Cleaning Lady ismiyle ekrana gelmişti.

Bu dizi şimdi de Türkiye’ye uyarlanıyor. Adı Farah isimli dizide başrol oyuncusu temizlikçi bir kadını canlandıracak. Ancak bu, bildiğiniz temizlikçi kadınlardan çok farklı olacak. Bu temizlikçi kadın mafyayla mücadele edecek.

Hikayesiyle izleyiciyi çarpacak olan Benim Adım Farah için çalışmalar hızlandı! 7

O3 Medya tarafından çekilecek Adı Farah dizisinin hikayesi, oğlunun tedavisi için geldiği bir ülkede büyük haksızlıklarla karşılaşan Farah isimli bir doktor kadının etrafında gelişecek. Dizide bu annenin haksızlıklar karşısındaki direnişi ve bu uğurda mafyanın içine bir temizlikçi kadın olarak girmesi anlatılacak.

Benim Adım Farah dizisinin ilk duyurusu çok uzun süre önce yapılmıştı. Hatta başrol oyuncusu için Aslı Enver’in adı geçiyordu. Ancak hiçbir zaman resmi bir açıklama yapılmadı. Dolayısıyla Benim Adım Farah dizisinde bu sıra dışı kadın karakteri canlandıracak isim büyük merak konusu.

Yeni dizinin yayınlanacağı kanal da henüz belli değil. Gelen haberlere göre dizinin hayata geçirilmesi için çalışmalara hız verildi. Orijinali 13 bölüm süren dizinin Türkiye’de de büyük ses getirmesi bekleniyor.