Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisi Cansu Dere’yi çok yordu, sezon finali tarihi de netleşti gibi!

Sadakatsiz dizisi Cansu Dere’yi çok yordu, sezon finali tarihi de netleşti gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Cansu Dere, Mayıs ayında diziler bir bir sezon finali yaparken ya da sona ererken sette yoğun şekilde çalışmaya devam eden isimlerden birisi. Kanal D ekranlarında çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Sadakatsiz dizisinin ne zaman ilk sezonunu tamamlayacağı da merakla bekleniyor.

Geçtiğimiz hafta aynı konuda konuşan dizide Derya olarak izlediğimiz Özge Özder 4-5 hafta sonra sezon finalinin yayınlanacağına yönelik bilgi vermişti. Cansu Dere de bayramdan hemen önce kameralara bir eczanede yakalandı ve benzer bir ifade kullandı.

Bayramda da çalışacaklarını ve henüz sette olduklarını, yoğun şekilde de çalıştıklarını ifade eden güzel oyuncu, “Biz çalışıyoruz hala. daha 1 ay daha çalışacağız” diye konuştu. Yorgun olduğu da gözlenen Cansu Dere, sezon finali tarihini de duyurdu.

“Yoğun gidiyor” diyen Dere, sezon finalinin de 2 Haziran olabileceğini sözlerine ekledi. Henüz tatil planı da yapmadığını anlatan Cansu Dere, “İşimi düşünüyorum” diyerek da Sadakatsiz dizisinin hayatının merkezinde olduğunu belirtti.

Ortamın çok da keyifli olmadığını anlatan Cansu Dere, sosyal medyayı da çok fazla kullanmadığını dile getirdi. Sezonun sonuna gelindiğini ve yorulduğunu da ifade eden Cansu Dere, Burak Sergen’in hastanede tedavisine devam edildiği hatırlatılınca da “Çok tatlı değiliz, ne diyeyim, yapıyoruz işimizi, gelecek herhalde keyfimiz” diyerek konuştu.

Setten evine gece gidebildiğini ve uyuduktan sonra sabah da sete gittiğini anlatan oyuncu, “O kadar düz bir hayatım var ki, dur bakalım set bitsin” diye konuştu.

Sette dikkatli çalıştıklarını, sürekli testlerin yapıldığını anlatan oyuncu, pandemi koşullarının da kendisine zor geldiğini sözlerine ekledi.