Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisi final yapmaya hazırlanırken bir oyuncusunu da askerlik telaşı sardı!..

Sadakatsiz dizisi final yapmaya hazırlanırken bir oyuncusunu da askerlik telaşı sardı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 11 Mayıs Çarşamba günü 58. bölümü yayınlanacak olan Kanal D’nin Sadakatsiz dizisi 60. bölümüyle final yapmaya hazırlanıyor.

25 Mayıs’ta yayınlanacak olan final bölümüyle ekranlara veda edecek olan dizide ‘Selçuk’ karakterine hayat veren Tarık Emir Tekin askere gitmeye hazırlanıyor.

Sadakatsiz dizisiyle aynı zamanda ilk dizi tecrübesini yaşayan oyuncu, başarılı performansıyla beğeni topladı ve daha ilk işinde geniş bir kitle tarafından tanındı.

Ünlü milli futbolcu Metin Tekin ile ünlü oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam’ın oğlu olan Tarık Emir Tekin annesinin yolundan giderek oyunculuk mesleğini seçti ve kariyerinde emin adımlarla ilerliyor.

Geçtiğimiz günlerde, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Sofia ile birlikte objektiflere takılan oyuncu basın mensuplarına yaptığı açıklamada “Haftaya askere gidiyorum. Onun öncesinde kız arkadaşımla biraz keyif yapalım diye kahve içmeye geldik” dedi.

Sadakatsiz dizisi final yapmaya hazırlanırken bir oyuncusunu da askerlik telaşı sardı!.. 7

İstanbul’da bedelli askerlik yapacağını söyleyen Tekin, muhabirlerin, “Nereye düştünüz?” sorusuna “Biraz uzağa düştüm. Evim Fenerbahçe’de. Ben de Maltepe’ye düştüm.” sözleriyle esprili bir yanıt verdi.

Diziden çekimleri bitmeden ayrılacak olan Tarık Emir Tekin’in, vatani görevini yapmak için final öncesi hikayesinin biteceği öğrenildi.

Doctor Foster isimli BBC dizisinden uyarlanan Sadakatsiz, büyük ilgi gören bir yapım oldu. Özellikle ilk sezonu ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Çarşamba akşamları ekrana gelen ve başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in rol aldıkları dizi, 3 bölüm sonra final yapmaya hazırlanıyor.