Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisi izleyicilerinin en büyük özelliği sadakatli olmalarıdır

Sadakatsiz dizisi izleyicilerinin en büyük özelliği sadakatli olmalarıdır

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz isimli Kanal D dizisi ikinci sezonu ile ekranda yer almayı sürdürüyor. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in başrollerinde yer aldığı dizinin oyuncularından birisi de Özge Özder…

Derya isimli karakteri canlandıran Özge Özder, projenin en başından bu yana hikayede yer alıyor ve başarılı performansıyla da dikkat çekiyor. Tiyatro oyununun yanı sıra youtube ortamında sohbet programlarıyla da dikkat çeken Özge Özder, adaşı Özge Yağız’ı konuk etti.

Oyuncu Özge Yağız, Sadakatsiz dizisinin izleyicisinin özelliklerini merak ettiğini sorunca, Özge Özder, çok dikkat çeken bir söz söyledi. Oyuncu, “Sadakatsiz’in izleyicilerinin en büyük özelliği sadakatli olmalarıdır” ifadesini kullandı. Bu sözüne açıklama getiren Özge Özder, şunları söyledi:

“Sekiz buçuk, dokuz dediğin zaman herkes ekranın başına çakılıyor. Hiçbir şekilde kaçırmadan takip ediyorlar.”

Sadakatsiz dizisi izleyicilerinin en büyük özelliği sadakatli olmalarıdır 7

Özge Yağız da bir dergi çekimindeki anısını anlattı. Oyuncu, “Dergi çekimi için şehir dışına gittik. Derginin genel yayın yönetmeni, uçağı bekliyoruz, hemen kulaklıklarını taktı x-ray’den baka baka geçiyor. Açık bıraktı ekranı. Gerçekten böyle bir dizinin bağımlısı olunca böyle izliyoruz. Ben de çok iyi bir dizi izleyicisiydim ve ben de öyleydim demek ki. Bağlanınca böyle bağlanılıyor” diye konuştu.

Özge Yağız, Umutsuz Ev Kadınları dizisi yayınlandığı dönemde fanı olduğunu ve hiçbir sınavın ya da işin kendisini diziden alı koyamadığını da söyledi.

Özge Özder de Umutsuz Ev Kadınları dizisinde Emel karakteri ile akıllara yazılmıştı.