Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde izleyiciye ‘oh’ çektiren sahne!

Sadakatsiz dizisinde izleyiciye ‘oh’ çektiren sahne!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinin dün akşam 30. bölümü ekrana geldi. BBC’nin Bafta ödüllü dizisi Doctor Foster uyarlaması olan Sadakatsiz, yayınlandığı günden beri büyük bir ilgiyle izlenmekte. Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi, bu hafta da yine reytinglerde zirvedeydi. AB kategorisinde ilk sıraya yerleşmeyi başardı.

Oyunculuklarıyla ve hikayesiyle beğeni toplayan dizi, sezon finaline doğru ilerliyor. Med Yapım ve Mednova Yapım imzalı dizi, 2 Haziran’da 32. bölümüyle sezon arası verecek.

İki bölüm sonra yaz arasına başlayacak olan dizinin yayınlanan son bölümündeki bir sahne ise izleyicinin adeta içinin yağlarını eritti!

Ali’nin doğum gününü kutlamak için bir parti veren Asya, davetsiz olarak gelen Derin’in yaptıkları yüzünden zor anlar yaşadı. Derin, bir anda ortaya çıkan ve geçmişi hakkında hiç bilmediği sırları açıklayan Asya’yı (Bennu Yıldırımlar) davet etmişti.

Sadakatsiz dizisinde izleyiciye 'oh' çektiren sahne! 11

Derin, bu fırsatı kaçırmadı ve mutlu bir şekilde kutlama yapanların önünde Asya’yı rezil etmeye çalışırken, hiç ummadığı bir karşılık ile kendisi rezil oldu.

Derin, Asya’nın babasının da annesini aldattığını, aldatılan kadının ortaya çıkan diğer Asya olduğunu anlatarak utandırmaya çalıştı.

Ayrıca annesinin babasını öldürdüğünü de herkesin önünde söyleyerek Asya’nın sinirlerini zorladı. Ancak yine de sakinliğini koruyan ve yaşananlardan kendisinin sorumlu olmadığını söyleyerek utanmadığını da açıkça ifade eden Asya, Derin’in hamile olmadığını açıkladı.

Derin, annesinin bile şok içinde kaldığı davranışları ve hamilelik yalanının ortaya çıkmasıyla partinin ortasında kalakaldı!

Asya’nın her zamanki sakinliği ve vurucu sözleriyle Derin’i şoka soktuğu o sahne, izleyicinin de içini rahatlattı.

Sahnenin tamamını aşağıda izleyebilirsiniz…

İşte o sahneye gelen yorumlardan bazıları:

Sadakatsiz dizisinde izleyiciye 'oh' çektiren sahne! 12

Sadakatsiz dizisinde izleyiciye 'oh' çektiren sahne! 13

Sadakatsiz dizisinde izleyiciye 'oh' çektiren sahne! 14

Sadakatsiz dizisinde izleyiciye 'oh' çektiren sahne! 15