Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisindeki bu benzerliklere şaşıracaksınız! Birebir aynı!

Sadakatsiz dizisindeki bu benzerliklere şaşıracaksınız! Birebir aynı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında başlayan ve izleyiciyi bir anda ekrana kilitlemeyi başaran Sadakatsiz dizisi, başarılı oyunculuklarla ve senaryo ile birlikte 2 bölümde dikkatleri büyük oranda çekti. Bilindiği üzere BBC’nin BAFTA ödüllü dizisi Doctor Foster uyarlaması. Çarşamba akşamlarının yeni fenomen dizisi olan Sadakatsiz, orjinalindeki hikaye ile benzerliğinin yanı sıra, takip edenlerin ve araştıranların da pek çok benzerliği bulduğu bir dizi oldu.

Başarılı bir uyarlama olan Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere’nin ağır, mesafeli ve biraz soğuk denilebilecek tavrı, aslında dizinin orjinalindeki Gemma Foster karakteriyle aynı. Tek aynı olan durum bu değil tabii ki… Pek çok izleyici, Cansu Dere’nin oynadığı Asya Arslan karakterinin üzerindeki bej renkli paltonun uzun süre üzerinde kaldığının farkında.

Aslında bu pardesü dizinin orjinalinde de Doktor Foster’ın üzerinden çıkarmadığı, onunla özdeşleşmiş bir kıyafet. Cansu Dere’nin kimi hareketleri de orjinal hikayedeki kadınla aynı. Mesela durmadan saçıyla oynaması gibi. Bazı izleyiciler bu durumu eleştirerek Cansu Dere’nin çok sık saçlarıyla oynadığını söylüyor ama durum bilinçli yapılmakta.

Dere’nin giydiği kıyafetler de yine Doctor Foster dizisindeki Gemma karakterinin kıyafetleri ile çoğu zaman birebir, çoğu zaman çok benzeşen kıyafetler. Hatta dizinin afişinde Cansu Dere’nin duruşu, elinin şekli, elinden akan kan ve kıyafeti bile aynı.

Sadece bu da değil, Melis Sezen’in oynadığı Derin karakteri de dizinin kilit karakterlerinden. Orjinal hikayedeki kız ile Melis Sezen’in benzerliği de göze çarpıyor. Galiba neredeyse hiç benzemeyen tek kişi Caner Cindoruk olmuş!

Doctor Foster dizisindeki karakter ile Cindoruk’un oynadığı Volkan’ın tip olarak birbirleriyle alakası yok ama tavır ve davranış olarak o da farklı değil.

İki dizi arasındaki benzerlikleri ortaya koyacak bazı fotoğrafları aşağıda yayınlıyoruz. Bakalım siz de aynı kanıda mısınız?

Sadakatsiz dizisindeki bu benzerliklere şaşıracaksınız! Birebir aynı! 17

 

Sadakatsiz dizisindeki bu benzerliklere şaşıracaksınız! Birebir aynı! 18

Sadakatsiz dizisindeki bu benzerliklere şaşıracaksınız! Birebir aynı! 19

Sadakatsiz dizisindeki bu benzerliklere şaşıracaksınız! Birebir aynı! 20

Sadakatsiz dizisindeki bu benzerliklere şaşıracaksınız! Birebir aynı! 21

Sadakatsiz dizisindeki bu benzerliklere şaşıracaksınız! Birebir aynı! 22

Sadakatsiz dizisindeki bu benzerliklere şaşıracaksınız! Birebir aynı! 23

Sadakatsiz dizisindeki bu benzerliklere şaşıracaksınız! Birebir aynı! 24

Sadakatsiz dizisindeki bu benzerliklere şaşıracaksınız! Birebir aynı! 25

Sadakatsiz dizisindeki bu benzerliklere şaşıracaksınız! Birebir aynı! 26

Sadakatsiz dizisindeki bu benzerliklere şaşıracaksınız! Birebir aynı! 27