Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisindeki o hareket eleştiri aldı ama Cansu Dere’nin bir bildiği var!

Sadakatsiz dizisindeki o hareket eleştiri aldı ama Cansu Dere’nin bir bildiği var!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’nin yeni sezonda çok konuşturan dizisi Sadakatsiz, Çarşamba akşamı 2. bölümüyle ekrandaydı. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrolünde oynadığı dizide izleyicilerin dikkatini bir hareket çekti. yine birinciliği kimseye bırakmadı. Çarşamba akşamlarının yeni fenomen dizisi olmaya başlayan Sadakatsiz, ikinci bölümüyle de büyük ilgi çekti.

BBC’nin BAFTA ödüllü dizisi Doctor Foster uyarlaması olan Sadakatsiz, orjinal hikayesiyle birebir ilerliyor. Sadakatsiz’de Cansu Dere’nin oynadığı Asya Arslan karakterinin orjinalindeki ismi ise Gemma Foster.

Meslek sahibi, güçlü, cesur, özgüvenli bir kişi olan Asya Arslan, eşinin kendisini aldattığını öğrenmesiyle birlikte hayatı bir anda karışıyor. Onu affetmeye hazır olsa da eşi sürekli inkar ediyor.

2. bölümde ihaneti belgeleyen Asya kendi içinde çelişkiler yaşarken Volkan’ın kendisini aldattığı Derin’i muayene ederken zor anlar yaşadı. Asya’nın ilerleyen bölümlerde çok ilginç tavırlarına şahitlik edeceğiz.

Bu arada izleyenleri diziyi beğenmelerine karşın ufak tefek konularda eleştirileri de dikkatleri çekmekte. Özellikle yeni bölümde daha çok öne çıkan bir durum eleştiri aldı. Cansu Dere’nin eli sürekli saçlarındaydı. O kadar çok saçını düzeltti ki herkesin gözüne batmaya başladı.

Cansu Dere’nin bu hareketine takılanlar “Saçını düzeltmesine takılmaktan diziyi izleyemiyoruz” yorumları yaptılar ama durum pek bilinç dışı bir davranışla yapılan hareketten ibaret değil! Yani Cansu Dere, bu saçını düzeltme hareketini bilinçli bir şekilde yapıyor. Çünkü dizinin orjinalinde oynayan oyuncu da aynı hareketi yapmakta.

Görünen o ki Cansu Dere, Sadakatsiz dizisine hazırlanırken orjinal hikayeyi de izlemiş ve karakteri o kadar özümsemiş ki bu hareketi de atlamamış. Hatta o kadar ki sadece saçıyla oynaması değil, saç şekli ve üzerindeki kıyafetler bile neredeyse aynı. Aşağıdaki fotoğrafta Doctor Foster dizisindeki Gemma Foster’ın üzerindeki bej renkli pardesüye bakın. Size bir şey hatırlattı mı?

Sadakatsiz dizisindeki o hareket eleştiri aldı ama Cansu Dere'nin bir bildiği var! 7