Ana sayfa Güncel Haberler Burak Özçivit ve Alp Navruz’un ‘karizma bizden sorulur’ duruşu!

Burak Özçivit ve Alp Navruz’un ‘karizma bizden sorulur’ duruşu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların yükselen yıldızı kuşkusuz Burak Özçivit ve Alp Navruz… İkisi de çok önemli projelerde rol aldı ve ekranda başarılı performansları ile göz doldurdu. Şimdilerde de iki farklı ekranda iki farklı karakterde yeteneklerini sergiliyorlar.

Kuruluş Osman dizisinde Osman Bey karakterine hayat veren Burak Özçivit, geçen sezona göre kendisini çok daha geliştirmiş ve işine tamamen kendini adamış durumda. Ünlü oyuncu, dizideki etkili sahneleriyle sürekli hayranlarının dilinde… Sosyal medya paylaşımlarına da ağırlık veren Özçivit, araç içinde sempatik pozuyla beğeni aldı. Hayranları ise, “Gülmek en çok sana yakışıyor” ve “Yakışıklıların yakışıklısı” diye yorumlar yaptı.

Zümrüdüanka dizisinde Serhat karakterine hayat vermekte olan Alp Navruz da karizması ile hayranlarını çok etkileyen bir oyuncu… Fazilet Hanım ve Kızları ardından da Elimi Bırakma ile iyi bir çıkış yakalayan Navruz, şimdi de yeteneklerini Zümrüdüanka dizisinde sergiliyor.

Ünlü oyuncu, sosyal medya paylaşımları ile de dikkatleri çekiyor. Karizma bir pozunu yayınlayan Alp Navruz, “Okudum, unuttum, gördüm, hatırladım, yaptım, öğrendim” notlarını paylaşımına ekledi. Paylaşım 250 binden fazla beğeni topladı.

blank