Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel ve Burak Deniz’in başrolündeki Bambaşka Biri dizisinin gizli kahramanı artık yok!

Hande Erçel ve Burak Deniz’in başrolündeki Bambaşka Biri dizisinin gizli kahramanı artık yok!

tarafından ker_def

Pazartesi akşamları izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmakta olan Bambaşka Biri isimli dizi projesi yurt dışında büyük başarılar kazanmaya aday bir proje. Cannes’ta düzenlenen Mipcom içerik fuarında en çok ilgi çeken yapımların başında gelen Bambaşka Biri dizisi, özellikle de iki başrol oyuncusunun yurt dışındaki hayranlarının etkisiyle bir hayli ilgi çekti.

Sosyal medyada da izleyicilerin çok yoğun bir şekilde ilgi gösterdiği Bambaşka Biri dizisinin reytinglerde iyi başlamasına rağmen son haftalarda düşüş trendinde olması ise bir talihsizlik olarak tarif ediliyor.

Dizinin ortalamanın altına gerileyen reytingleri yeniden eski seviyelerine gelir mi bilinmez. Ancak dizinin perde arkasında başarılı sonuçlar almasını sağlayan en önemli isimlerden birisi kuşkusuz yönetmen Neslihan Yeşilyurt idi.

Daha önce Yasak Elma dizisindeki başarısı ile adından söz ettiren Yeşilyurt, daha sonra da Sadakatsiz isimli dizide yine çok başarılı bir sonuç aldı.

Hande Erçel ve Burak Deniz'in başrolündeki Bambaşka Biri dizisinin gizli kahramanı artık yok! 7

Bambaşka Biri dizisiyle ilgili ilk bilgiler geldiği zaman yönetmenin Neslihan Yeşilyurt gibi tecrübeli bir isim olması birçok dizi hayranını da rahatlatmıştı.

Ancak dizinin 10. bölümünden itibaren artık bu perde arkasındaki görünmez kahraman dizinin bir parçası olmayacak. Ekip olarak yapılan veda paylaşımı birçok dizi hayranını üzmüş durumda.

Ayrılık durumunun en başından bu yana planlanan bir konu olduğu bilgisi verilse de dizi hayranları projenin geleceği noktasında bu ayrılıktan memnun kalmadı.

Özlem Günhan ile Gül Sarıaltın’ın yönetmen olarak diziyi idare edeceğini hatırlatalım ve Bambaşka Biri dizi projesinin 10. bölümden sonraki süreçte nasıl bir performans sergileyeceğinin yakından takip edileceğini vurgulayalım.